AhahHbzhz Tugbaaygt hiç bir fikrim yok ama kızıma ağustosta yaptım çok üşümüştüm doğumdan çıkınca kışın nasıl olur hiç bilmiyorum ya
Sedakbyk Tugbaaygt oglum 30 ekim dogumlu,sezeryan dogum yaptim kisa kollu gecelik kullandim hastaneler cok sıcak oluyor.
Sadece_anne Tugbaaygt Kızımı 2019 da ekimde doğurdum hafif kalın aldım ben ince penye değildi. Ama hastanede hava nasil bilmiyorum sizin ben klimayı açardım serinde yaniyordum böyle doğumdan sonra
Gzmm14 Tugbaaygt Allah izin verirse benimde ekimde. Penye ve kısa kollu bir pijama takımı düşünüyorum, eğer üşürsem diye de bir de sabahlıkta almak istiyorum yanıma.
Ozge20ulu Tugbaaygt kızlar polar teklide satılan sabahliklar var yumuşacık ve çok sıcak tutuyor kesinlikle tavsiye ederim
Gamzeeylul24 Ben ince kumaş uzun kollu alırım diye düşündüm ama sıcak mı olur bılemedım yorumlara bakınca
AhahHbzhz Tugbaaygt ben ince almam herhalde diye düşünüyorum çünkü sezeryandan çıkınca titremiştim baya bi ağustos ayında izmir sıcağında bide bunda baya kalın biseyler alırım herhalde donmayım diye :D
Ozge20ulu Tugbaaygt Bazıları çok üşüyormus bazıları çok yaniyomus aslında mevsim pek fark etmiyor galiba Benimde Haziran başı yine de uzun bıseyler de alicam🥰