sareninannesi1 Kızlar beşiğiniz içine ne koyacaksınız döşek olarak ince bişey mi babynest mı ? Döşek yatak tarzı bişey olacaksa nerden yaptırdınız acaba ?
Duygu3437 sareninannesi1 anne yanına aldığımin içi büyük olduğundan içine ekstra reflü yatağı koyucam kendi odasındaki beşiği de yatağı var
glnzem sareninannesi1 ben beşiği de ordan almıştım ikisini birlikte aldım öyle ebatlarına bakabilirsiniz ordan beşiğinize uygun olacak şekilde
Gokcecelik sareninannesi1 sepet beşik için uygun sonra montesorri yatak düşünüyorum ortopedik bir yatak alicam sanırım
sareninannesi1 Duygu3437 benim de anne yanı beşiği içi çok büyük değil ama içinde ince bişey var üstüne rahat olsun diye ne koyacağımı bilemedim
ozlemak42 sareninannesi1 canım babynest beşikte olmuyor ya ben denedim kızım onda rahat hareket edemedi yumuşak olduğu için aşırı terleme yaptı bildiğin su icinde kaldı bi kaç kere denedim hep aynısı oldu yatağını almıştım zaten içine çift kat çarşaf serdim öyle yatırdım beşiğin kendi yatağı en güzeli
sareninannesi1 ozlemak42 öyle diyorlar ya bi de iki üç ay sonra bebek büyüdüğü için babyneste daha sığmıyor diyorlar
ozlemak42 sareninannesi1 bollastira biliyorsun benimki ayarlanir sekildeydi diktirmistim ben beşik harici gun içinde çok işime yaradi ama beşikte olmuyor
Sevdaatr35 Ne tür beşik tercih ettiniz ilk gebeliğim ve karar veremiyorum kullanış yönünden hangileri daha iyi fikir verebilir misiniz bana.
zk92 sareninannesi1 ben kullanabildiği kadar reflü yatağı kullanacağım ama trendyolda da bebek yatağı aldım.
Deryabade12 sareninannesi1 70-130 aldığım beşiğin ölçüsü yorgancıda yaptıracağım ben ince döşek gibi pamuk yumuşaklığında🥰