Edali87 Cildirazagim🤣2 akşamdır oluyor 7haftaligim tükürük çoğalıyor ağzımda ve yutmak istemiyorum .. Ne geçirir bunu ne zaman biter bu
Sineemiis Edali87 ayyy hele bide geniz akıntısı da olunca ağzımı açıp sürekli tükürmek istiyorum gece uyurken ağızda birikmesi de bana fenalik geçirtecek
Ruya89 Edali87 ilk bebegimde 9 ay tükürdüm care bulamamistim ama digerlerinde yemek yedikce midemi bos birakmadikca tükürük hissimde azalip kayboldu ama gercekten zor bir durumdu benim icin disarida bile cantamin icine poset saklayip tükürüyordum 😬🥺😅
Aygun__A__ Edali87 ben 10haftaligmdan boyleyim suan 20haftalik oldum agzimda tukuruk birikiyo insan icine cikamaz oldum her yerede posetle gidiyorum aksamda oyle uyuyana kadar posete tukuruyorum cok zor durum ben kac aydir tukendim😞
Babyarel Bende öyleydim çizi tuzlu kraker iyi geliyordu o arada en azından yerken tutuyordum yavaş yavaş atıştırın belki sizede faydası olur
Edali87 Aygun__A__ benim.ara ara oldu gevti sanki gerci uyurken masallah suyu toplayarak uyanıyorum rezillik.mide asiti ile alakalı buluyorum konuyu asiti bastıran kraker gibi leblebi gibi şeyler ise yarayabilir birde yagli yemeyin tatli yemeyin