Yagmur58 36 haftalık hamileyim nst de sancim cıktı 40 45 arasi ama ben sanci hissetmiyorum sadece sırtım çok ağrıyor. Benimle aynı durumda olan varmi
Fatma12345 Yagmur58 bende 32, haftada nts de sancım çıkmıştı 80, lerde hiçbir şekilde hissetmiyorum sadece bebeğim hep kasılıyor diye bı yere toplanıyor diye gitmiştim sancım çıkmıştı şuan ilaç kullanıyorum
Yagmur58 Cidemkisa doktor yatış dedi gözetim altında tutmak için yatmadım imza atıp çıktım ama sırtım felaket ağrıyor
Gulizarerdogan Yagmur58 keşke çıkmasaydınız çünkü benim sancılar 100 bulurken bile hissetmemiştim ve bu riskli
merweeilbey1 Çok Bi sancı değil hissedemeye bilirsin yalancı sancı da olabilir benimde nst de sancım çıktı ama yalancı sancı dediler gönderdiler
AsenaEmre Yagmur58 Şerafettin bey nöbetçi bugün çok garantici bir doktor 🤣 o yüzden yatış demiştir sakin olun eğer sancılarının sıklasır sa takip edin bir duşa girin bekleyin ve devam eden sancılar varsa sonra gidin bende acile gittim direk yatış vermişti temkinli bir doktor birde fazlasıyla evham veriyor 🤦
Yarencerenn 37haftalık hamileyim sancım nstde60çıktı devamı gelmediği için bir sorun görmedi doktor hatta uzun durdurmuş doktor sancıyı hemşire söyleyince