Duyguynrky brglazgn eğer babada enseden büyük kafalıysa evet genetik olma ihtmali yüksek. Sıkma canını sağlıkla gelir inşallah😇
brglazgn Duyguynrky inşallah canım. Büyük kafalı babası da hep dalga geçiyordum ona benzemiş olsun yeter sadece 🤗😂
brglazgn burcutet eğer bir şey çıkmazsa tekrar gittiğim de sizin gözlerinizde var mı bi sıkıntı diye sorsam mı acaba 😂
Duyguynrky brglazgn benim arkadaşımda hamileliği boyunca burna takmıştı (eşinin kötüydü biraz) çocuğun burun aynı babası gibi doğdu 😂 dalga geçmemek lazım tabi sağlıklı olsunda kafası azıcık büyük olsun birşey olmaz azıcık sert seversin eğlenceli olur 😁
Mus-sak brglazgn Doktor Seni Rahatlatacak Açıklama Yapmadı Mı ?? Keşke Benim İçim Rahat Değil Süreci Bana Anlatın. Deseydin 😕 ,, Hiç Görmedim Böyle Bir Durum Yaşayan Fakat Ciddi Bir Sıkıntı Olsa Doktor Açıklardı Diye Düşünüyorum ..
brglazgn Mus-sak maalesef bir şey demedi oturup ağlayacaktım halimi de gördü inan beynimden vurulmuşa döndüm aklıma da bir şey gelmedi tek dediği genetik olabilir benim de şuab için tek avuntum babasının da kafasının büyük olması 😏
brglazgn Duyguynrky aynen öyle valla büyük kafalı doğarsa eşimden dalga geçtiğim için özür dileyecem 😂 içimi rahatlattınız gerçekten teşekkür ederim umarım tekrar gittiğim de iyice endişelendirmez doktor 🤗
Mus-sak brglazgn He ,, Yani Tevekkül Et Üzülme Sakı Kocan Koca Kafalıymış Daha Ne Açıklama İstiyorsun 🤗🤗
Leydi brglazgn merhaba bizde bugün bebeğimizde mega Sisterna bulgusuna rastlandı. Sizinki kaç cm di ve süreciniz nasıl geçti Bilgi verirseniz çok sevinirim