Gizemkerem Corana olan arkadaşlar sadece boğaz ağrısı olup da testi pozitif çıkan oldu mu ? Esim de sadece 3 4 günden beri boğaz ağrısı var onun dışında tad alma ateş öksürük felan yok. Hastaneye de gitmek istemiyor ya yoksa orda bulaşır diyor ne yapmalıyım?
Bubuseli Gizemkerem hamileyseniz sizin için sıkıntı olabilir test yapmicaksa iki üç gün yataklarinizi ayırın belki daha fazla belirtileri çıkmaya devam edebilir
Mutiess Gizemkerem Ben🤦🏻♀️ Boğaz ağrısıyla başladı 2 3 gün sonra ses kısıklığı nefes aldıkça göğüs ağrısı kemik ağrısı yaşadım 🤦🏻♀️
Zlyhangr Gizemkerem ben ben sadece boğaz ağrısı azıcık burun akıntısı ile gittim pozitif çıktı 😔 daha yeni atlattım sayılır çok geçmiş olsun 😔
Gizemkerem Mutiess peki hastaneye gitse yoksa da olma ihtimali var mı ondan korkuyorum çok fazla 😔 ve sonuç kac saatte çıkıyor su an
Bubuseli Gizemkerem Yaaa anlıyorum seni 🤦😞malesef kötü bir durum pazartesi gitsin bı test yapsın İnşallah negatiftir
Mutiess Gizemkerem yine de önlemini alsın test yaptırsın size de bulaşmasın 🙏🏻 Hamilelikte çok zor atlatılıyor ben çok zor atlattım 🙏🏻
Busra2706 Gizemkerem hastaneden kapma olasılığı çok mümkün değil. Hatta hastanelerde kimse maskesiz dolaşamadığı için marketten iş yerinden vs daha güvenli merak etmeyin bir şey olmaz test yaptırabilir zaten 5 saniye sürüyor.
Gizemkerem Mutiess inşallah pozitif değildir su an çok kötü oldum ve son günlerim 😔 sonuç ne zman çıkar
Gizemkerem Bubuseli valla az önce gitti test vermeye sonuç ne zman cikr cok merak ediyorum ve çok korkuyorum inaallah değildir 😔😪
Busra2706 Gizemkerem sabah test verdiğinizde en geç öğleden sonra çıkıyor. yoğunluğa göre. hafta sonu çok yoğun değilse 5-6 saatte çıkar.
Bubuseli Gizemkerem Geçen kayinpederim hastaydı üşüme titreme halsizlik kirginlik geçirdi yutkunamiyorum demişti ben hamileyim oraya girip cikiyorum die tedbir amaçlı test verdi ciğer filmi çekti coksukur negatif çıktı 5 saatte sonucu çıktı testin
Gizemkerem Bubuseli bunların hic biri yok eşimde sadece yutkunurken bogazim ağrıyor diyor ve normalde asla pinpirik biri değil inşallah negatiftir😔
Samyelisrvn Zlyhangr belirtileriniz ilerleledi mi yoksa bu şekilde mi atlatttınız çok geçmiş olsun bu arada
fatmArslan06 Gizemkerem ya Bende birkaç gündür halsizlik kemik ağrısı vardi adet dönemi yaklaştığı.icin diye düşündüm bugünde aşırı burun akıntısı tıkanıklık ve koku tat kaybı var kolonyanın kokusunu bile alamadım kokladım genzim yanıyor ama koku yok yanması da oyle burnum bi tuhaf
Gizemkerem fatmArslan06 bizimki sadece boğaz ağrısı oda yutkunurken onun dışında herhangi bir belirti yok inşallah pozitif değildir