Mervekklkdmn Melikeiy 00.00 dan sonra 38. Haftaya merhaba diyeceğiz 2 mayıs gösteriyor uygulama. Yalancı sancılar ve bel ağrısına bakılırsa o kadar beklemeyeceğiz inşallah 🤗
Esosun Melikeiy gözüken 13 mayıs ama ben bugün doğuma gir deseler girerim artık bunaldım😅 son haftalar hiç hoş geçmiyor 36+2 yiz 37 de serklaj dikişlerimiz alıncak inşallah 😊🌸
ahenkk_1224 Melikeiy 39+1 Tahmini doğum tarihi 23 Nisan fakat Allah cc bilir bakalım gününde mi gelecek ya da erken mi geç mi 🤷♀️😊
Mvi 20 Mayıs olacak inşallah ama kordon dolanması var takip etmeye çalişiyorum sürekli erken olacak sezaryen olduğu icin inşallah rabbimin izniyle
Ceyo93 1 saat sonra 38 olacak doğum 2 mayıs gözüküyor ama benim hemen doğurasım var ama kızım ablasına çektiyse 41 e kadar yolumuz var 🙈😂
Seher24 Ceyo93 benim ki abisine cektiyse 42 ye kadar yolu var 😀 oğlumu 42-2 de doğum yaptım kızım öyle olmaz diye umuyorum
Gigy Melikeiy 35+5 gidişata göre bakacağız ☺️sezeryan olursa mayısın 6-10 arası düşünüyoruz,minişim nasıl karar verecek bakalım bazen planlar boşa oluyor 🙈🙈sağlıcakla gelsin hepsi 🌸🌸🙏🙏
Melikeiy Gigy amin evet bize de sezeryanla olduğu için doktorum 7 ile 10 Mayıs arasi dedi tabi nasip inşallah 🤲
MrvCgn 39.hafta da alirim seni sezaryene dedi doktorum 1 hafta geriden geldigimiz icin Allah izin verirse insAllah