Eylulunannesi-2 Anneler doğumda memlekete gtmeyi düşünüyorum. Fakat orda hiç doktora görünmedm kadın doğum doktoruyla alakalı fikrim hiç yok.afyonda ki anneler özelde yada devlette doktor öneriniz varmı.
Dilek3535 Eylulunannesi-2 ben de normalde izmirde oturuyorum canım ama suan afyondayım kendi doktorum burda doğumu nasipse burda yapacağım mavi hastanede Mine hoca ya da kırmızı hastanede Mesut hoca gayet iyiler 🙏
Durunbigeldim Eylulunannesi-2 ben afyondayım canım park hayat hastanesine gidiyorum. Memnunum şuanlık. Diğer adı kırmızı hastaneymiş sanırım. Mesut beyin eşi Seda hanıma gidiyorum ben
fatmacos Eylulunannesi-2 instagram da takip ediyorum mine kanatpektaş her sorduğum soruya kendi hastasıyım gibi cevap verdi hep ve 2 kuzenim onda doğum yaptı ikiside çok memnun bide İsmail kestane diye bş doktor varmış onu da öneriyorlsr
Sevilay_47 Eylulunannesi-2 canım bnde köydeyim afyona gidiyorum fuar hastanesine doktorum cemile kurttay cok iyi ben cok memnunum 33 haftalık oldum doğum ücreti ögrendim 3675 TL sezeryan 3150 TL normal doğum muayeneye 95 TL veriyorum nst ye 40 lira ama cok memnunum doktorundan su doğumda var orada
Eylulunannesi-2 Dilek3535 canım mavi ve kırmızı hastane ismimi. Afyona cok hakim deglm yanls bişey söylersem düzelt beni lütfen. Bide fiyat blgisi alablrmym. Çünkü doktor arayıp sececk vaktm olmayacak son zmnlar gelr görünür drek insallah. Yani nasipse öyle umuyorm
Dilek3535 Eylulunannesi-2 canım mavi hastane 10 güne bir 135 TL kırmızı hastane 75 TL iki hocada çok iyi gerçekten 🧿
Eylulunannesi-2 Durunbigeldim mesut bey le seda hanım aynı yerde mi yani. Oranın ücreti ne kadar cnm. Dogum ücretni sordun mu hiç bide
Durunbigeldim Eylulunannesi-2 evet aynı yerdeler karı koca. Bende mesut beye gidicektim baya meşhur ama tüp bebek işlemi vs de yapıyormuş sanırım denk gelemedim hastanede değildi bende eşine gittim. Doğum ücretini sormadım daha erken diye muayene ücreti 65
Eylulunannesi-2 Durunbigeldim tesekkür ederm cnm. Aslında bu konularda rahatım dr ama. Doğum olunca bi baska erkek doktordan müthiş ceknyorum zaten dogumdab korkuyorum :) seda hanım daha cok akkıma yattı :)
Eylulunannesi-2 Durunbigeldim tmm cnm saol fiyatıda ii cidden ben 140 lra veryorum muglada. Çok ucuz geldi. Afyon gibisi yok insallah 🤗
Durunbigeldim Eylulunannesi-2 evet bende şaşırdım. İstanbuldan geldim afyona iş dolayısıyla. İstanbulda doğururum diyordum ama covid sağolsun bitmek bilmiyor. Seda hanımla devam ediyorum inşallah doğumda da iyi olur. Fuar hastanesinde de isa bey var suda doğum falan yaptırıyor
Eylulunannesi-2 fatmacos bende hemen takip edyorm. Ayy cok sevndm. Mine Hanım ve seda hanım arasındayım suan. Enazndan artık fikrim var
fatmacos Eylulunannesi-2 mine hanım mavi hastanede dşye biliyorum ama İsmail kestane hangi hastane bilmiyorum bende Afyon luyum ama 5 senedir İstanbul da yaşıyorum çom fazla bilgim yok tavsiye üzerine söyledim canım ama ikisinden de çok memnunlar
Eylulunannesi-2 Durunbigeldim afyon düşündgm den de ii durumda bunada sasrdm :) biz muğlada yasyoruz cnm tayinden dolayı eşim asker. Ama hem yaz bebegi olacak buralar cok sıcak hemde ailemn yanında olayım istyrm. Fakat afyonda hiç hastaneye işim düşmemşti bu konuda cok sanszm. Sen kacıncı haftanda gittin oraya dogum için.
Durunbigeldim Eylulunannesi-2 ben hamilelik için kan vermeye gittim ilk oraya 18 haftalık olucam hala gidiyorum işte. Sevdim seda hanımı devam ediyorum onunla. Suda doğumuda ınstagramda gördüm. Op.Dr.İsa Şükrü Öz doktorun adı
Eylulunannesi-2 Durunbigeldim saol cnm tesekkür ettm. İnsallah benide kabul eder çünkü ben doğuma yakın gelicem. Yoksa son zmnlar baya sıkıntıya grerm 🙄 allaj yardmcz olsn senınde tabi
Durunbigeldim Eylulunannesi-2 eder eder ya randevüsüz gidiyordum ben bu sefer aldım ama randevü bazen kalabalık oluyor aksi gibi yarısıda seda hanıma geliyor