beysenyil Hamileyken anne karnında çok aktif hareketli olup da Doğumdan sonra uslu bir bebek olma ihtimali nasıl sizce ? Bazı geceler hareketlerinden dolayı uyuyamıyorum nerdeyse doğunca, bu çocuk böyle hareketli birşey mi olacak diye merak ediyorum 😂🐣
Yaagmurr beysenyil Ah benim bebeğim hamileyken o kadar hareketliydi ki ne gece uyuyabiliyordum ne gündüz aktif hareket edebiliyordum sanki heran çıkacak gibiydi düşünün nst takamıyorlardı yerinde durmuyor diye doğdu 2 aylık olduk çok şükür o kadar sessiz sakin uslu bir bebek ki 🤍🤲🏻
Deryayurt beysenyil İlk hamileliğimde çok hareketli bi bebeğim vardı doğdu ve çok sakindi beşiğinde uyurdu sessiz sessiz 😍
Mammimammi beysenyil 3 dogum yaptım hepsi de farklıydı. Büyügü karnımda çok hateketliydi dogdu yerinde durmuyordu. 2.en fazla hareket edendi. Öyle bir tekme atardı ki nefesim kesilirdi bazen. Dogunca yandık diyordum ama öyle olmadı. 6 aylık olana kadar aşı olurken bile aglamaz mı aglamıyordu. Kendi kendine uyur uyanır verirsem emer vermesem meme için bile aglamazdı. Sanki evde bebek yok gibiydi. O kadar sakindi. Tabi 6 aylık olana kadar böyleydi. Sonra ne olduysa şimdi hiç durmuyor. Küçügü karnımda dogana kadar işte bu tekme diyebileceğim hiç hareket olmadı. Dogana kadar sanki kelebek gibi hissettim hep. Dogdu 3 aylık şuan buda yerinde durmuyor. Kestirmezsiniz bence ne olacagını
NesliErva beysenyil Bende tam tersi oldu hamileyken çok usluydu çok az hissediyordum hareketlerini .Doktor kontrol ederken uyandırmaya hareket etmesini sağlamaya çalışıyordu hep . Şimdi tam bir canavar daha küçük ama elleri ayakları hiç durmuyor hep bi hareket halinde 🙂
Duygus97 Benim kızım zorla hareket ediyor içerde bu beni üzüyor baya. İnşallah çıkınca hareketli olur 🤗
beysenyil İlk hamileliğim olduğu için çok merak ediyorum. Ahh birde eşimin bebekliği ve çocukluğu çok hareketli geçmiş sürkeli yerinde durmazmış. Kayınvalidem ayağından çekyata bağlayıp öyle iş yaparmış 🤦🏻♀️ Bende tam aksine çok sakin ve sessiz bebekliğin ve çocukluğum olmuş. İkimiz de üç noktalarda olduğumuz için bebeğimiz nasıl olur kime benzer çok merak ediyoruz 😂