ZElif Merhaba hadi kaç kilo aldık yazalım ben 67hamile kaldım (2aylıktı) suan 23 hafta 6aylık diyelim 74 kiloyum nasıl sizce
Mihribancglr ZElif bence Normal bende o kadar aldjm ama biz sizden biraz küçüğüz 🤭 49 la başladım 56 kiloyum şuan 22 olacaz yarin 😊
Hiranurecrin Simaymasal05 Ay bende 74 le kaldım şuan 25+1haftalığım 77 olmuşum uamrim çok almam alırsam da umarım sizin gibi verebilirm😑hiç sevmem.kiloyu
Mihribancglr Koala01 ben 22 haftaya gircem allahin izniyle 7 kilo aldım 31 haftaya kadar herhalde 15 kilo alırım 🤭😅 49 la başladım 56 kiloyum şuan 😍
Simaymasal05 Hiranurecrin vermek için hic bisey yapmadım sadece sezaryen dikisime düşmesin göbeğim dikisim terleyip iltihap kapmasin diye korse kullandım hastaneden hemen sonra🤭
Mihribancglr Koala01 şuan ki kilom la ayni 😅 göbüşüm hic yok ama benim😑 kocaman olsun istyrm sende durum nasıl ?😍
Hiranurecrin Simaymasal05 Kız bari vermek için hiç bisey yapmadim deme kötü oluyorum 😂🤭ben uğraştığım halde veremiyorum sen uğraşmadan nasıl veriyosun 😂şaka yapıyorum tabii ki canım bünye meselesi buda ..umarım bende uğraşmadan veririm bu sefer 🤭
Cerla sedatabas benim 25den sonra kilo alımım coştu bebeler sağlıklı olsunda illaki verilir çünkü ilkinde 25 üstü almıştım sonra verdim o yüzden çok dert değil önemli olan bebeği besleyerek kilo almam