Aslankuran 30 haftaligiz nts de sancim cikti normalde kac olmasi gerekiyor bilginiz var mi serum ilac verildi simdilik dustu eve geldim tekrar kasik agrilarim var . Erken dogum olmasindan korkuyorum
minikserce00 Aslankuran canım haftamız aynı nasıl sancılardı benim cok bel agrım ve sertlesme var karnında vajinal bölge agrıyor ne şikayetle gittın
Zeynep0606 Aslankuran sanciniz kac cikti bende 1 hafta hastanede yattim ve serum tedavisi agizdan ilac aldim suan 34+4 oldum fakat 2 gundur tekrar toplanmalar var yine gitsem yatiricaklar sancilarim cok cok fazla ve 2 dk ara ile gemeye baslamisti koveze girmesin haftasini tamamlamasi icin bekliyoruz
Zeynep0606 Aslankuran birde karinda sertlik oluyor kasilmalar başlamadan sanki dunyayi yrmis ama sindirememis gibi
Mervefdnc16 Aslankuran Geçmiş olsun canım Yalnız değilmişim benimde 3 günden beri doğum sancısı gibi ayrıca bebişi kasıklarımda alt tarafımda hissediyorum kontrol günümü bekliyorum acılma varmı acaba merak ediyorum Doktor sancın var demeden önce varmıydı kuzum böyle bi belirtin
Aslankuran minikserce00 ayni sikayetlerle kasigim patlicak gibi agriyordu ntsde sanci cikti 40 lardaydi zaten 100 de dogum baslamis oluyormus ihmal etme bence gorun
Boncukgiller003 Bende de diyo ağrın var ağrı gözüküyor diye hep. Ama bende Enfeksiyonda var o yüzden olur dedi doktor. Fitil fln kullandım ama tekrarlıyor sürekli. Faydası olmadı. Bende 30 haftalığım. Ve arada kasıklarıma sancı giriyo bıçak saplanmasi gibi 😒
Aslankuran Boncukgiller003 evet ayni seyleri yasiyoruz bende de ciddi anlamda enfeksiyon var ve gecmiyor . Kasik agrisida oluyor daha cok erken ve cok kucukler rabbim bize bagislasin onlari
minikserce00 Aslankuran randevu bulamıyorum ya 😓 karnım hep sert benımm ya nasıl oldun peki şimdi sen iyimisin
Zeynep0606 Aslankuran 1 saat icinde 4 kez olmasi gerekiyor ve sniyesi 50 leri bulmasi gerekiyor suan oyle takip ediyorum kasilma sayar i acin gelince
Aslankuran Zeynep0606 evet o kasilmayi yasiyorum bende kasik agrim korkutuyor beni acilma varmi diye bakmadi ama bakalim zamaninda gelir insaAllah
Aslankuran Mervefdnc16 tabi kii kasiklarim patliyacak gibi bir agri giriyordu ben 3 hafta bekledim bu sekilde gunumden 1 hafta once gittim muayeneye gidince anlattim dogum belirtilerini sayiyorsun dedi birde bulantilarm basladi benim basim da da baski hissediyorum
Glsmcglr Aslankuran bende 30. Haftadayım kaşık sancısı çektim geçen gece acile gittim 2 gece yatırdılar açılma vs yoktu ama erken gelirse ciğerleri gelişmiş olsun diye çok fazla serum iğne yaptılar ne olur olmaz gidin, sürekli ntsye takıp takip ettiler
Aslankuran Glsmcglr acilma icin alttan mi kontrol ettiler acaba 1 gece kaldm bende ama igne yapmafilar nts de sanciniz kac cikmisti acaba ?
Zeynep0606 Aslankuran insallh cnm ozelde cok alttan bakip rahim agzi uzunlugu olculmuyor bu tarz kasilmalarda rahim agzi vok onemli istersen bir devlet hastanesinin acilene git derim
Glsmcglr Aslankuran evet allan hem eliyle hem de ultırasnla kontrol etti , NTV’de çok fazla sancım çıkmadı ilaç verdikten sonra baktılar çoğunlukla ama ben dereceye hiç bakmadım.
Aslankuran Zeynep0606 ben alttan muayeneye cesaret edemiyorum maalesef ve muayene sonrasi su patlamasi cok oluyor diye duydum o yuzden korkuyorum acikcasi
Zeynep0606 Aslankuran yok cnm oyle can yakici bir durum degil eger acilma varsa su patlar yoksa sanmiyorum patliyacagini
BirMuallime Aslankuran canım benimde 1 cm açıklığın var alttan 3 kez muayene ettiler su falan gelmedi daha nişanım geldi sadece zaten de kanamam sancım vardı.31. haftaydı şimdi 32 hafta olduk