Mom084 kubra2889 Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa Darısı başımıza 46 gün görünüyor ancak 10..15 gün önce alınabilir sezeryan ile henüz tarih yok. Allahım hayırlısını versin inşallah nerde varsa 🧿❣️❣️🥰
MehtapDemir3510 Programa göre Şafak 20 ama gece ve sabah yalancı sancımış onu yaşıyorum yalancı buysa gerçek nası güzeldir 🤣🤣🙏🏻
Esenztrk Menekseyorulmaz inanın o son günler var ya asıl onlar hiç geçmiyor 😭 benim daha önce 3 kaybım var ve bu hamileliğim iğnelerle geçiyor başta geçmez sandım ama asıl şu son günler hiç ama hiç geçmiyor
MuazzezNaz Esenztrk canım kan sıvılaştırıcı iğne mi yapılıyorsun günlük?bende kullanıyorum da.perşembe doğumum var.doktor 1hafta önceden keselim dedi ama 1hün önce kesiyormuş doktorlar korkuyorum ondan sorayım dedim sana
Menekseyorulmaz Esenztrk ama deme öyle seni tam anlamıyla anlayamam çünkü yaşamadım öyle bişey Allah sana dirayet versin güzel.anne. geçer sayılı gün kalbini ferah tut. Ben senin içinde dua edicem kendi bebeğim için ettiğim gibi 🥰🥰