Seray07 WmonallissA ayliz ismini ben istemistim eşim de yanına ada yada mira arasinda kaldı bakalım ne olacak :))
AsenaEmre Seray07 Evet nette cennet bahçesi ve ay pırıltısı yazıyor ama Ayhan ve Filiz isimli çiftin çocuklarina koydukları isim 🥰
Seray07 Askiletotomsu AsenaEmre bizim için ilk anlamı önemli ayhan ve filizi tanımıyoruz:) teşekkürler yinede
AsenaEmre Askiletotomsu https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/02/ayliz-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1 pardon Aykutmuş ya isim olarak güzel ama anlamini yanlış bilmemek lazım diye yazdım kesinlikle yanlış anlaşılmasın anlamsız bir isimde koyulabilir herkesin kararı kendine ama insanları yaniltiyorlar
Seray07 AsenaEmre olabilir tabi o sizin düşünceniz bizim hosumuza gitti isteyen koyar istemeyen koymaz .bize anlamsız da gelmiyor gayet güzel bir anlamı da var illa bilindik isimler koymak zorunda değiliz herkesin tercihi kendine
AsenaEmre Seray07 anlamak istediğiniz gibi okumayın isim olarak güzel anlamsız da değil zaten. Ama anlamini yanlış bilmeyin diye yazdım . Kimseyi ilgilendirmez zaten kimsenin de kimseye karışmaya hakkı yok :)