Merhabalarrr. Herkesin doğum hikayesini okuyarak birdün bende yazacağım diye hayal kurarken şuan buraya yazmak çok keyifli ☺️ 30.haftadan beri bebeğin gelişimi 2 hafta geriden geliyodu artık bilmeyen yoktur 😅🤦♀️ en son doktorum suni sancı vererek doğumu başlatalım dedi ama korktum çok korktum bikaç gün müsade istedim. Velhasıl perşembe en son kontrole gittim çatı muayenesi yaptı ve senin zaten 2.5 - 3 cm. Açılman var yarın dogurtalım hatta bugün bile gelebilirsn sancıyla dedi. O anda umutlandım. Eve gittim ev süpürdüm yemek yaptım merdiven indim çıktım pilates hareketleri duş derken durmadım. O gece böyle geçti.sabah uyandım ağrı sızı hiçbişeyim yok. Üzüldüm ve dedim suniden kaçış yok.neyse gittik yatış yapıldı ebe geldi muayene etti ve 5 cm acılman var yavaş vericem senin sancılarını bekleyelim dedi.sonrasnda biraz nst çekildi sonra kalktım pilates toplumla egzersizler yaptım
Eşimle beraber yürüdük güldük eğlendikk. 1 saat bunları yaptıktan sonra tekrar muayene etti ve 7-8 olmuş maşallah geliyor dedi. Muayeneden sonra iyice sıklaştı sancılarım. Yattım nstye bağladı. Biraz sonra yine gelip muayene etti ve suyum geldi. Kızım kakasını yapmıştı. 9 olmuş açılman bebek riske gitmesin gel çatalda devam edeliö dedim. İşte gerçekten zor anların başıydı onlar. 2-3 kez ıkındım sancım geldikçe. Ama zordu gerçekten cok zor. Hem alttan oynuyor ebe hem sancı hem ıkınmaa🤦♀️ neyse bu şekilde10 dk geçti. En son ıkınma doktorun geliyo dedi. Doktor geldi ama işte herşeyin daha yeni başladığı o yerdi. 2 kez daha doktorla ıkındım ama çığlık kıyamet ölcem acıdan sandım. Son defasında dedim bunun sonu yok canımı çıkarıyorlarr. O anda yavrum çıktı çok şükürrr 😌 3.100 gr 50 cm bebeğim. 11de yatışım yapıldı 13.35te doğdu dikişsiz yırtıksız bir şekilde 😌😌 miss kızım yanımda ben cook iyiyim. Sütüm henüz gelmedi ama mama meme bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Cok uzun oldu ama stresli bir olayın ardından bu pozitif hikayemi paylaşmasam olmazdı 😌😌 happyKidse geçme zamanı. İnşallah herkesin böyle güzel ve kısa bir doğumu olur..