babymom- Bebeğimi emzirdikten 5 dk sonra bebek morarıyor süt kaçıyor büyük ihtimalle elimde kalıyor çocuk artık emzirmeye korkuyorum panik atak oldum ağlayıp duruyorum psikolojim bozuldu yaşayan var mı
Aysun1983 babymom- emzirirken burnunu kapatmasın göğsünün üzerini elin ile tut ve emdiği gibi kucağında bebeğin kafası omuzunda olsun sırtını sıvazlayıp gazını çıkar bi zorlanma olarak mı morarıyor çocuk
Esincil babymom- böyle önemli şeyleri bence bir çocuk doktoruna götürerek gösterin belki Allah korusun solunumda birşey var burada yazarak cevap alamazsın herkes sadece fikir söyler ama doktor kesin bir sebeb söyler.
babymom- Aysun1983 Evet zorlama olarak yapıyor emdikten 5 dk sonra oluyor morarıyor gözlerini havaya dikiyor kendini salıyor sonra ağlatana kadar canımız çıkıyor
marysmom babymom- emzirme anında olsa süt kaçtı diye düşünebilirdim ama emzirme bitikten sonra beş dakika olması insanı düşündürüyor sonuçta içmiş bitmiş beş dakika geçmiş . Elbette güzel düşünmek lazım ama çocuk doktoruna götürmekte fayda var. İçinizi onun rahatlatması lazım.
Aysun1983 babymom- emzirdiğini gibi hemen yatırma gazı var çocuğun bence çıkartsın öyle yatır ve sana gaz yapacak gıdalar yeme cnm süt işe geçiyor çocuğa
babymom- Esincil gittik zaten ciğer temiz kalpte sıkıntı yok dediler 1 gün yatırdılar bişey çıkmadı yarın beyin için tomografi cekecekler
Ozlemust babymom- gazdan mı acaba zorluyordur kendini benimkide 2 3 gün öyle oldu çok gazı vardı ondan öyleydi
Ozlemust babymom- kıpkırmızı oldu tam morardı diyemem ama bugün de yaşadık gaz sancılarımız başladı sanırım çok gene bir gündü bugün