Nur_sen Kızlar 35+2 günlük hamileyim pazartesi günü kontrolüm vardı doktor bebis dönmedi makat pozisyonunda dedi. Sizin bebisler kaçıncı haftada döndü. 38 haftaya kadar dönmesini bekliyoruz dedi doktor dönmezse sezeryan 🙅🙅 bende sezeryan istemiyorum dönmesi için yapilan birşey var mi?
Deletedmom404 Nur_sen Benim bebeğim 38 haftalık ken dönmüştü Canım korkma nasipse döner normal olursun herşeyin hayırlısı
Eminekaplan ben bebeği döndürebildiklerini duydum doktorların ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♂️ elleriyle masaj yapıp döndürüyorlar video da gördüm ha tta
Charlotte Ben de 35+1 im bizimki de makat geliş, doktorum 39 a kadar beklicez dönmezse mecbur sezeryan dedi😤
Nur_sen Deletedmom404 ay insAllah döner bazı bebisler 40. haftada dönüyormuş hayirlisisyla diner insAllah
Deletedmom404 Nur_sen aynen kuzum bende dönmicek diye korkuyodum ama sezeryan da bi Doğum şekli sonuçta deyip duruyodum sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bebeğini 😇🙏🏻
Merveksgn Bende 37 deyim canim benimkide donmedi hala doktorum donmez sanmiorum alani daraldi artik dedi hayirlisi artik bende normal istiodum ama sezeryan gibj gozukuo suanlik😊
Nur_sen Merveksgn inşallah döner. Doktorun ebesi benim bebeğim 40 haftalıkken doğuma giderken dondu dedi