Kubraozd Kızlar hamilelikte anksiyetesi artan var mı nasıl başa çıkarım sürekli iç sıkıntısı ,darlanma hiçbişey yapmak istememe,kötü düşünceler modundayım şu sıralar 😢böyle olup ilaç desteği alan vs var mı yardımcı olurmusunuz
Heraninannesi33 Kubraozd merhaba. anksiyete teşhisi koydu mu herhangi bir Dr? Öyle ise gebelikte bu durumu nasıl kontrol altına alacağınız hakkında bilgilendirirdi sizi
Fly38 Kubraozd bende gebelik önceside vardı. Doktorum psikologa gitmemi önerdi gebelik planlarken. Gebe kalmadan gittim ve ilaç kullanmaya başladım. Yazdığı ilacı da gebelikte devam edebileceğimi söyledi. Çok şükür 27.haftaya geldik bi sorun yaşamadım.
Mom01 Gebelikten çok önce hafif düzeyde anksiyete ve kaygı yaşıyordum şuan 16 haftalık hamileyim şiddetini çok arttırdı destek alma kararı aldım.
Kubraozd Fly38 hım gebelikte de ilaç desteği alınabiliyor yani teşekkür ederim siz gebelikten önce ne gbi problemler yaşıyordunuz ?
Fly38 Kubraozd gebelikle ilgili çok sorun yaşadım defalarca tüp bebek ve düşükler. Sonra 5 aylık doğum falan derken psikolojin epey yıprandı doğum yapmak istemiyordum ama şükürler olsun aldığım desteklerle bugünlere geldim. Gebelikten çok korkuyor hep aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyordum. Kalp çarpıntısı nefes darlığı kalbim durmuş gibi hissetme nefesimin yetmiyormuş gibi hissetmem ve sürekli bi hastalık arama kendimde bazı sorunlarımdandı.