Omerhatice babyandmom1 ben öyle şeylere hiç takılmam çünkü herseyde katkı maddesi var imini timini araştırsak bebeğe verilen mamalarda bile katki maddeleri oluyor Hic biseyden sakinmadan dozunda yiyorum aşırıya kaçmadan yiyebilirsiniz bence ama siz bilirsiniz gene 😊
babyandmom1 Gamzeli90 Deletedmom_5 Ceyda97 Omerhatice Ebrusglm svdmm16 Cennet-polat Hepinize çok teşekkür ederim☺️
Carpe-diem İçmemek gerekir çok sağlıklı birşey değil içinde çok fazla katkı maddeleri var çünkü. Tavuk suyuyla yada et suyuyla yapılan çorbalarda hazırı aratmıyo , kendin yaparsan daha sağlıklı olur🌸
babyandmom1 Carpe-diem tabiki ev yapımının yerini asla tutmaz normalde kendim yapıyorum canım çok çekti o çorbayı aldım 1-2 hafta önce bi türlü yapamadım katkı maddesi vs. Yüzünden
Cennet-polat babyandmom1 çok sorun olacağını dusunmuyor sürekli içen biri değilim ama korkmaya gerek yok bence
Ebrusglm Katkı maddesiz hiç birşey kalmadı ki canım :( evde yapılan daha iyi tabiki ama kullandığın malzemelerde bile katkı maddesi var artık
svdmm16 Sağlıklı değil canım cok fazla zararlı katkı maddesi var içinde sürekli yapmak iyi değil Ama Canın çektiyse yap 1-2 kereden bişey olmaz
Ozlemflz Hanımlar bence bu kadar detaya takılmayın. Araştırmaya kalkarsak her gıdadan vazgeçmek gerekir. Ben doktoruma sordum sağlıklı olsa bile azar azar yemek gerekiyor dedi. Yasaklar dışında istediğinizi yiyin bebişlere sifa olsun 😊
Sevimli96 Bu kadr kasmayın aldıgımız süt yoğurt yumurta aklına geleblcek dışardan alınan herşey hormonlu katkılı bi hazır çorbayı düşünceksek ooooooo