Zeynepp_altun Ben kaldım canım bütün etkileriyle tam bi polikistik over olarak hemde 2.bucuk yıl sürdü benm toplam tedavim ama burda doktor çok önemli doktorun tedavici bi doktor olöası lazıö daha önce benm gittiğim doktor sezeryancıymış beni 1 buçuk sene oyaladı şeker ilacı adet düzenleyici vererek sonra biraz ara verdim kendimi topladım kafamı dagıttım dagılmadı da başka şeylerle meşgul ettim diyelim sonra tedavici bi doktor buldum ve doktora başladığımın 3. Ayında hamile kaldım ilk ay klonmen tedavisi işe yaramadı tabi 2. Ay klonöen yumurta büyütücü sonra çatlatıcı iğne bu seferde çok fazla yumurtam büyümüştü doktoroum bana gülerek yumurtluyosun da sen ne hamile kalmıyon diyince o bana ümit oldu o ayda adet olmuştum olmadı ama bi yandan da folik asit coraspirin de kullanıyorum onlar sayesinde adetim düzenli geliyordu artık 3. Ay tekrar aynı şeyler yumurta büyütücü iğneler büyüyünce çatlatıcı derken bende artık hiç ümit kalmadı olmucak artık venm çocugum tüp bebek yaptırcaz diye düşünürken adetim 6 gün falan geçti eşim emin artık hamile olduğumdan benm gögüslerim aşırı hasaslaştı kasık ağrım var sürekli adet olcam bu gün olcam yarın olcam derken olmadım ama hala adetib düzeni bozuldu yine düşüyordum bi pazar test yaptık eşim aldı anında çift çizgi ertesi gün hemen doktora kan vermeye gitmiştik doktor sınırda daha kese görünmez dedi bakmadı muane olmadım direk kan vermiştik 5 şubat kese göründü 2 hafta sonra gittimizde de ikiz olduğunu öğrendik mucizelerimin 🥰🤲 Allahım hayırlı zamanda basip etsin sanada inşallah çok uzun oldu kusura bakmayın 🤗