metehaninannesiii aslında şu an bebek bezi stoğu yapmak iyi değil. Belki bebeğinizin vücudu alerjik bir tepkime gösterebilir bezler elinizde kalır. Malum çokta uygun fiyatlı bir şey değil bebek bezide 🤷🏼‍♀️

metehaninannesiii Yenidoganı 2 hafta anca kullanıyorsun sonra her ay 1 numara büyüttük biz 3. Aydayız 3 numara kullanıyoruz fazla stok yapmayin. Deneyerek karar verin birsürü bez denedik en iyisi sleepy oldu bize primayi bile sevemedim

metehaninannesiii baby me’nin bebek bezi de çok iyiymiş
hem fiyat olarak çok güzel 50 tanesi 25₺
dıştan ıslandığı zamana renk değiştiriyor
hem de herkes pişik yapmıyor diye met ediyor
yorumlarını okudum herkes çok memnun
ilk ondan deneyeceğim bende merak ettim😊

metehaninannesiii canım ben kullanıyorum sana tavsıyem 1 numaradan 1 paket falan al 3 kg ustu olursa bebegın 2 numara denk gelıyor bız 59 gunluguz 3 numara kullanıyoruz 2 haftadır kalıplar gercekten kucuk

Valla kalıpları küçük diye 2 numara aldım bebeğim 3200 doğdu acayip büyük oldu 1 numarasını aldım ortalama kiloyla doğan bebeğe 1 numara anca oluyo arkadaşların dediği gibi stok yapma benim bebeğimin cildine iyi geldi sızdırma pişik yapmadı ama sen işini sağlama al

metehaninannesiii oğlum 3 kilo doğdu şuan 24 günlük hala 1 numara kullanıyorum. Bebişiniz kaç kilo doğacaksa ona göre alırsınız

Gulsumm32 canım herkes çok küçük yenidoğan ve 1 numarası yazmış ben 2 aldım o yüzden herkes 2 alıyormuş sleepyde

Ben 1numara aldım ebat olarak küçük duruyor ama bebişinde totosu bez kadar var yok ondan pek takmadım küçüklüğünü kafama hemen 2numara alırım 🤷🏻‍♀️