metehaninannesiii Kizlar sleepy bebek bezden almayi düşünüyorum doğuma daha var ama indirim olduğunda alıp köşeye koymak istiyorum kadar tane almam lazım kaç numara almam lazım yardımcı olur musunuz?
Portakalgeliyor metehaninannesiii şuan migrosta indirim var zam geldi sadece önceden 35 tl di şimdi 40 tl ikincisi %60 dı şimdi %50 indirimle
Minnosunannesiii metehaninannesiii çok alma bebeğin kilolu mu olur gelişimi naosl olur doğduktan sonra hemen büyüyorlar belki kilosu güzel olur direk büyüğüne geçersin
Rmys11 metehaninannesiii canım bende geçenlerde aldım internetten yenidoğanı çok küçük prematüre içinmiş 2 numara iyi oluyomuş bende 2 numara aldım
058elf metehaninannesiii kalıplarına biraz küçük diyolar canım kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirme yaparlar yine, alırsan 1 paket al bence fazlası elinde kalmasın
Minnosunannesiii metehaninannesiii yeni doğanı çok küçük diyorlar prematüre bebişler için 2 numara al istersen
enisenalbant metehaninannesiii Ben Migros ve e bebek fiyatlarını karşılaştırdım bügün bizzat gidip e bebek daha uygun e bebekden gidip alacağım
Oglumveben34 metehaninannesiii arkadaşım 15 gün önce doğum yaptı 3500 doğmuş bebeği sleepy 1 numara kullandım sende 1le başla dedi bana. 42 tane olandan aldım yetmedi bile 15 günde 2 paket 1 no aldım. Şimdi 2ye geçicem dedi
enisenalbant metehaninannesiii 1i küçük diyorlar bende duydum 2 alacağım umarım olur inşallah boşa gitmez siz ne zaman alacaksınız
metehaninannesiii enisenalbant bende indirimleri takip ediyorum canım düşer dusmez 1 paket alacam büyük ihtimalle bende 2 numara alacam
Gulgok metehaninannesiii Sleepy bio naturel aldim. 1 numaradan 32 li tek paket aldım. 2 numara da 204 lü paket aldım. Bebeğim kullanıyor. Gayet memnunuz bir şikayetimiz olmadı
metehaninannesiii Oglumveben34 maşallah o kiloya göre 1 numara iyi olmuş halbuki 1 numara küçük diyorlardı
Bmom metehaninannesiii sleppy bio natural serisinden 1 numara alışmıştım 34 lu gözüme küçük geldi belki ilk 1 hafta kullanabiliriz anca 2 numara sipariş verdim 120 adet çevremde çok fazla kullanan var herkes memnun