Vildanbirkan67 Arkadaşlar böyle bir durum yaşayan var mi bir sıkıntı oldu mu ? Ben 17+4 üm doktorum sıkıntı olmaz düzelir dedi ama kafama takıldı?
Balarisi23 Vildanbirkan67 bana da 16. Haftada bebeğin eşi rahim ağzına yakın demişti geçen hafta 22. Haftamda kontrole gittiğim de yukarı çıkmıştı doktor bebek büyüdükçe yukarı çıkar demişti inşallah çıkar canım ağır iş yapma ağır kaldırma ilişki yasak merdiven çok çıkma
Akrepbebek Vildanbirkan67 benimde ilk haftalarda ondeydi sonra duzeldi.dinlen bol bol agir isler yapma ve bol su tuket dinlenirken bile ayaklarinij altina yastik koy. Ben hep oyle yaptim. Bide YouTube da bir doktorda gormustum idrarin sikisik gir ultrasyona o zaman her seyi daha net goruyorlar. Bende oyle yaptim . Bebek buyudukce yukari cikar doktorun dedigj gibi
Susam1 Vildanbirkan67 benimde öyleydi 25 haftada detaylıya girmiştim çocugun yüzünü göremedi doktorlar kapatmış neyse 30.haftada bir kontrolümde doktor yukarıda eşi dedi yani hiç takılma ben kafama takmamıştım yani öyle kendi kendine şekil almış zaten 36.haftama girdim şükür sorun yok
mrsbiyolog Benimkide ☺️☺️ 33+5 olduk hala önde 3 kontroldür oğluşun resmini alamıyoruz tek sıkıntı o çünkü plesanta yüzünü kapatıyor o yüzden netleşmiyor görüntü. Onun dışında bir sıkıntımız olmadı çok şükür
mrsbiyolog Ha bir de sağlık ocağında da kontrole çağrılıyor da kalp atışına bakılıyor ya biraz zor buluyorlar kalp sesini ama buluyorlar ☺️