Cansuyrm35 Merhaba güzel anneler. Süt yapması için hastane çantasına eklememiz gereken yiyecek/içecekler nelerdir acaba? Tecrübeli annelerden önerilerini bekliyorum 🥰
Elfffcnnn28 Cansuyrm35 ben e bebekten malt içecek almıştım yanıma kesinlikle işe yarıyor 10 günlük olduk hala günde iki üç tane içiyorum
DefneninAnnesi07 Cansuyrm35 Humana süt artırıcı içecek al canım hem içinde rezenede var hem gazını alır hem süt artırır.birde yulaf bisküvi al.ben ilk doğumda baya faydasını gördüm.bunda da almayı düşünüyorum
Cimen_bebek Cansuyrm35 Denemedim daha tabi ama teyzem incirin aşiri süt yaptigini soyledi. Normal kuru inciri suya koy beklet sonra ye onu en cok sut yapan sey o diyerek bana tavsiye veriyor 😊 Bide surekli hosaf ic diyor zaten en sevdigim seydir oh mis ☺
Atesbeyinannesi Elfffcnnn28 ben de o malt içeceklerden almak istiyorum ama çok kalorili çok kilo yapıyor diyorlar doğru mu acaba
Alsa9087 Elfffcnnn28 merhaba bende yeni doğum yaptım 12 gün oldu malt içeceğini günde 1 defa diye biliyorum. Günde 2 3 içince bir zararı yok mu? Bilgilendirirseniz bende öğün olarak 3 e çıkarayım. Sütümün artması için
MinnieMouse DefneninAnnesi07 maalesef seker orani fazla ve herkeste cok ise yaramiyo canim. Bende hic ise yaramadi. Oralet gibi 😬
DefneninAnnesi07 Gulizarerdogan öyle anason kokulu birşey değil içilebilir bir kokusu var eğer sezaryen doğum olacaksa gaz probleminide çözüyor
turansmom1 Gulizarerdogan Gebelik şekeri ölcerken bol şekerli bir içecek veriyorlar ya onlardan zaten. Ben sevmedim onun yerine maltana içiyorum oda süt yapıyor tadıda daha güzel
Elfffcnnn28 Atesbeyinannesi yoo kalorisi azaltılmış olanlar var bana kilo aldırmadı ilk bebegimde de kullanmıştım
Buketkucuk Cansuyrm35 hurma, kahve falan koydum ben ama hastanede en fazla 2 gün kalırız diye düşünüp öyle humana çayı falan alıp koymadım. Gerekirse eczaneden alırım hemen diye düşündüm🙊
Elfffcnnn28 Atesbeyinannesi ben yeşil olanı seviyorum tadı pekmez gibi hem içinde şerbetçi otu var daha faydalı süt için
MinnieMouse Cansuyrm35 momstok emziren anne cayi, meshstick emziren anne cayi. Ikisi de trendyolda satilir. Ben bunlari 3-4.aylikken kesfettim ama hastanede incir kaynatip suyunu goturdum o hemen sutumu getirmisti.
DefneninAnnesi07 MinnieMouse anladım canım.ben sezaryen olmuştum ve o gün sütüm baya gelmişti normalde sezaryen olanlara 2 3 güne anca iner diyolar ya bende o gün baya süt akıyodu yani 🙈😊
DefneninAnnesi07 Gulizarerdogan süt artıran karışık bi çay o yüzden bana öyle kötü içilmeyecek gibi gelmedi.rezene içerisinde olduğu için özellikle rezene çayını alıp içmedim.gerçi zevkler tartışılmaz ama en azından ben severek içtim