Kediannesi123 Kızlar doktorum şeker yüklemesi yaptırma açlık tokluk baktır dedi var mı benimle benzer durumda olan
kuselcin Kediannesi123 benim doktorumda öyle dedi yaptırmadı sadece 2 kere açlık tokluk baktırdı Ayda bi kere hiç bi sıkıntı çıkmadı açlık toklukta da yaptırmadım bende
Lulemom Kediannesi123 ben daha 21+4 deyim ama doktora yaptırcakmıyım şeker yüklemesi dedim. Oda duruma göre bakıcaz gerek gördüğüme yaptır diyorum dedi. Belki sizinki de gerek görmemiştir.
burcu_burcu 29 haftalık olduk bir hafta önce gittiğim de doktorum söyler diye düşünmüştüm hiç bişey demedi odada iken sormayı da unuttum çıkınca da aman neyse dedim. Acaba benim de doktorum gerek görmediği için mi bişey demedi gerçi cihazla bak da demedi
Denizyildizii burcu_burcu sen yine bi tekrar git sor ya unutmuş olabilir gebelik şekeri çok tehlikeli Allah korusun boşlama
Babyisot Kediannesi123 Daha 21. Haftadayim ama bir sonraki kontrol e açlık tokluk şekerine baktır öyle gel eğer yüksek veya işte sıkıntılı çıkarsa şeker yüklemesi ne ona göre yönlendirecegim dedi
Anneyim11 Kediannesi123 benımde doktorum aynısını söylemişti bende yaptırmadım suandada 38 haftalıgm dogum beklıyorum artık aclık tokluk baktım bı kac gün sorun olmadı hıc
Duygus97 Kediannesi123 bana 25 haftada açlık tokluk bakıldı sonuclara göre de yükleme yapmaya gerek yok bir ay sonra geldiğinde duruma göre şeker yüklemesi yaparız dedi haftaya gideceğim bakalım