Kadriye_sekerci Doktorum geneli uygun gördü bende bişey demedim sonuçta o daha iyi bilir dedim ama öncesi sonrası için bana tavsiyeleriniz nelerdir
egemommm Kadriye_sekerci bende genel oldum ve çok memnun kaldım, sonda hiç ama hiç acımıyor korkmayın valla kendinizi kasmayın, doğumdan sonra sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil ağrı kesici vuruyorlar devamlı
serenty_123 Rumeysa10 spinal doğru karar yalnız tavsiyem ameliyat anında başınızı saga sola çok cevirmeyin inanılmaz baş ağrısı kalıyor sonra bol bol da nescafe için bitter çikolata yiyin iyi gelir
Kadriye_sekerci Mormenekse ayılma süreciniz sonraki ağrılarınız nasıldı. Baş ağrısı oldumu. Ne yiyip içmek lazım. Bide öncesinde lavman yapıldımı acaba
Mormenekse Kadriye_sekerci hayır zaten aç gidiyosunuz ben ayıldığımda hiç ağrım yoktu zaten ağrı kesiciler ameliyathanede baslıyor verilmeye kalkarken hafif ama yürüdükçe geçen bi ağrı olduu için kendinizde yürümek isticeksiniz ben doğum sonrası doktorum içebiliosan bir büyük türk kahvesi içmemi başımının ağrımaması için tavsiye etti zaten gelen yemeklerdede hep hoşaf oluyor kayısı vesaire o yüzden hiç korkmayın bence mutluluğunuza engel olmaasın😍 sadece sonda takılcakttı ben uyuduğumda takılmasını istedm direk tama dediler
Kadriye_sekerci Mormenekse hoşafım hazır annem hazırladı. Ben lavman yaparlarmı diye biraz tedirgin oldum ama bakalım. İnşallah sondayı uyuyunca takarlar.
Elanur18 Hiç tedirgin olmayın,çok rahat geçiyor,doğum sonrası ağrınız olursa ağrı kesici yapıyorlarzaten.Sondayıda bayılınca taktırın.
Kadriye_sekerci Elanur18 teşekkür ederim. Herkez öyle bir anlatıyorki geneli biraz korkmuştum hiç mi iyi atlatan yok diye
Kadriye_sekerci mavsnz38_ ikisininde artısını eksisini söyledi bilemiyorum tamda ama bana sorarsan genel deyince tamam dedim. Başından beri çeşitli sıkıntılarla riskli bir hamilelik yaşadım. Belkide beni panik biri gördü oda olabilir diye düşünüyorum
egemommm Kadriye_sekerci rica ederim, hiç birşeyden korkmayın sonu çok güzel oluyor bebeğiniz yanınıza geldiğinde ki mutluluk herşeye değer 🥰