ipekk96 Merhabalar bebeğiniz seslere tepki veriyormu ben 31 haftalık hamileyim bebeğim müziğe, sese tepki vermiyor endişeleniyorum. Sizde durumlar nedir
Aysun1983 ipekk96 müzik dinleyince bende de tepki yok cnm bende geçin biri yazmış matkap sesine resmen tepki verdi diye ondan sonra dikkat ettim bi müzik dinleyin dedim gerçi hep dinlerim ama normalde hareketli olan çocuk müzik sesine tepki vermiyor ama bu bir sorun mu bilmiyorum inşallah değildir fazla evham yapmamak lazım ama elimizde değil biliyorum rabbim sağlıkla kucağımda almayı nasip etsin hepimize inşallah
Mlkrfk ipekk96 ben hareket etmediği zaman endişelenip müzik açıyorum dürtüklüyorum konuşuyorum hemen tepki veriyor. Şu an 33 hafta olduk ışığa da tepki verir deneyin ama sürekli konuşun ben ne balondan beri hep konuşuyordum zaten
kucuktosbik27 ipekk96 33. Haftada başladı benim kızım sesime tepki vermeye dokunduğumda genelde tepki veriyordu yada çok sevdiği. Birşeyi yedikten sonra hiç durmuyodu 10 gündür falan kızımla konuşunca çıldırıyo içerde kendi kendime şarkı ğretiyorum ben😅 nezaman onu söylesem coşuyo ayakları 🥰 babaya tepki vermiyoruz ama 🙈
Duygu3437 ipekk96 bizimki de babasının sesine tepki verir onun dışında sesi sevmiyor sensizken daha çok hareket ediyor 😂 şimdiden babacım kızım 😂
ipekk96 Aysun1983 işte insan ister istemez kaygılanıyor ama tabi kötü düşünmemek gerek, amin hepimize inşallah çok şağolun
Aysun1983 Mlkrfk bende konuşuyorum cnm arada soru soruyorum vuruyor ama müzikte hiç hareket etmedi müzikte uyuyor mu acaba ninni gibi geliyor olabilir ☺️
Mlkrfk Aysun1983 olabilirrr 😇 eğer kısık seste ve biraz da slow parçalar açıyorsanız uyur ninni gibi gelir bebeği rahatlatma etkisi var çünkü. Ama ben böyle cırak çırak ses çıkaran çocuk şarkılarını açıyorum çok hareketli olanları özellikle karpuz adama bayılıyor birde baby shark 😂😂 bazılarına belli anlamak gelebilir ama özellikle bu iki müzik te hep hareket halinde tanıyor adeta. Doğduktan sonra da deneyeceğim acaba hatırlayacak mı diye
Aysun1983 Mlkrfk yok cnm ya baya yüksek sesle dinliyorum Ya kulaklık takıp ya da araba kullanırken ve hareketli parçalar genelde ☺️Ama kızımda direk göbeğime koyardım kulaklığı oda tepki vermezdi az evvel babamız konuştu vurdu şimdi ibo Show izliyoruz ara ara oynuyor ama müziğe mi normal rutini mi bilmiyorum 🤷♀️
Aysun1983 kucuktosbik27 benimki de babaya yeni yeni tepki vermeye başladı onlar bizim kadar sık konuşmadığı için gün içinde bence şimdi sıklaştırdı babamız hemen vuruyor birde ultrason cihazına hep vuruyor çok rahatına düşkün galiba 😀
kucuktosbik27 Aysun1983 benim eşim çocuğa seslenirken yüksek sesle konuşuyor 😂 o ara hareket ediyosada duruyor kızım 😂diyorum sesinden irkiliyor durgunlaşıyo çocuk benide korkutuyosun bazen niye bağırıyosun diyorum😅😂