Esra_80 BİM’deki şerbeti sadece aşık olan benmiyim 😂😂yoksa ben mi abartıyorum 🤩😂🙊sürekli içmek istiyorum 😂🙄İçen varmı benim gibi😂
metehaninannesiii Esra_80 şok da satılan daha güzel reklam yapayım azıcık yeter de artar şok şok şok 😂😂😂😂kocama destek olayim
Minigimyolda Esra_80 içerisinde tarçın var diye içme dediler içim gidiyor çok seviyorum ama etkilendim içemiyorum cesaret verin bana içindeki tarçın yok denecek kadardır demi😔
Cevirmenannee Esra_80 bimdekine bende aşığım ama içeriğinde ne var bilmiyorum o yüzden torku favorim helal sertifikasıda var 🙈🙈🙈😂
Minnosunannesiii metehaninannesiii bende A101 reklam edeyim kendime destek olayım 🤣🤣🤣 ama şerbet varmı bilmiyorum malum gitmiyorum işe🤣🤣🤣🤣
metehaninannesiii Minnosunannesiii vardır canım sok a101 bim birbirlerinden ne görürlerse getiriyorlar 😂😂😂
metehaninannesiii Esra_80 off al al mükemmel eşim 6 koli getirmiş stok yapıyoruz eve sonra da içelim diye 😂😂😂
Minnosunannesiii metehaninannesiii ahhh çok güzel Bi yemek koktu başım döndü ne yazacağımı unuttum sokağa çıksam karnımı gere gere yürüsem acbaa kim yaptı ne yaptı bana Bi tabak verseler 🤣🤣🤣🤣 offf çok güzel kokuyor be
Esra_80 metehaninannesiii evet bende aldım koli ile 😂😂😂ama bitti bile 3 ü 😂bi daha şoktan alim bakim nasılmış
metehaninannesiii Minnosunannesiii hahahahahaha karnımı gere gere demene bittim 😂😂😂😂çekilin ulan der gibi😂😂
Minnosunannesiii metehaninannesiii belki biri hamile yazık der 🤣🤣🤣demedi yahu yolumu uzattım kaynanaya geldim🤣🤣🤣🤣🤣