MiraMihraAkcan Merhaba bebek istiyorum en erken ne zaman anlaşılır tecrübeli anneler yorum bekliyorum
MasalAlparslanMom MiraMihraAkcan adetime 6 gün kala çamaşır makinasından çamaşırları çıkarırken dizimle yere çökünce hani göğsümü sıkıştırdım çok acıdı göğsüm. Normalde adet dönemim ağrılı sancılı geçmez hemen erken gebelik testi aldım 💃🏼🤰🏻👼🏼
espalp MiraMihraAkcan bebek stresini ve en erken ne zaman öğrenebilirim düşüncesini aklınızdan uzaklaştırınca oluyor bence
NezihMeltemAcar İlk önce kafanızdan bebeği silmeniz lazım cinsel iliski esnasında çocuk içince degıl de zevk yapmaya çalışmak lazım. Adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki olmalı bi yada iki gün arayla ilişkiden sonra yârim saat filan kalkmayın hattı duşu saatler sonra almakta fayda var. Ben bu sekil yaptım ay sonunda hamile oldugumu ögrendim canım. Biz tedbiri alalim takdiri Allahtan. Bide eczane de gebelik testi var 25 tl civari erken gebelik testi o adetime 7 gün kala hamile olduğumu gösterdi . Adetin geçilmesini beklemeden onunla yapınca çıkıyor.
Aslihn Esinden bu konuda ufak tefek bi kac yardim iste ayak altina yastik vs gibi bi de yumurtlama donemlerini baz alirsan ki uzman yardimi alman bu konuda garantili olur . Benim 2 side ayni bicimde tuttu. Belirti olarakta ikk yasadigim sey uyku hali sacma sapan durumlarda uyuklamamdi. :)
NezihMeltemAcar Sol yada sağ kasıkta ağrı oldu benım göğüslerim ağrıdı südyen takmak istemiyordum😆Uyku oluyordu onun dişinda pek bi belirti yasamadim daha sonraki zamanlarda bulanti halsizlıkte çok oldu
Aslihn Uzulme :) bak emin ol 2 yildir evliyim kafamdan cikarttigim an tuttu cok sevindik ama 6 hafta tutunabildi. 3 ay sonra 2. Oldu 10. Haftamiz su an duygular desen nötr. Daha bi de yeni evliysen her ay tutma yuzdesi fazlalasiyor calismaya devam :)
NezihMeltemAcar Canım bide korunmamaya başlayınca ben çok dikkat ettım ağır kaldırmadım ani eğilmedim uzanmadım cam bile silmedim 😂Azıcık dikkat edınce bide dediklerimizi uygularsan Allah izin verirse olur canım. Herkesin yumurtlama günü bir olmaz istersen yumurtlama testi al tam o gün ilişki olursa yüksek olur tutması 💕
Ilaydakose 10 gün aralıksız rüya gördüm leylek olsun bir hocanın karnıma ok atıp sen Allahın bütün sıfatlarını içinde taşıyorsun korkma gibi olsun malum oldu sonrasında okulda camdan atlarken sanki bütün organlarım titrer gibi oldu başım döndü tuvalete gittim kokuya dayanamadım öğürdüm o zaman tam anladım ve test yaptım erken döllenmeydi de adetim 2 gün gecikmişti ama çıktı testte belirgin şekilde doktorumda erken döllenme oldugunu dile getirdi zaten öyle :)