Hatice08 Kızlar markette dondurulmuş satılan minik karideslerden yemek istiyorum acaba hamileyken zararı olur mu? Büyüklerden almadım belki zararı dokunur diye bu küçüklerden 5-6 tane yesem yeter diye düşünüyorum aranızda yiyen var mı acaba
TheBaby Hatice08 İçinde cıva olan başıklar yasak canım gebelik döneminde. Midye kalamar karides ton balık gibi
[silindi] Hatice08 Civa oranından kaynaklı yasak diye biliyorum. Levrek, çupra, somon, lüfer bunları tüket dedi doktorum. Başka birşey tavsiye etmiyorum demişti.
Momosz Hatice08 ben yedim ama hamile oludğumu bilmiyordu ertesi gun sonra ogrendim 😂 suan kizim 7 aylik oyniyo. 🥰
egesmom Hatice08 internette aratınca tehlikeli yazmadı ben başından beri yiyorum karides en sevdiğim şey sanırım 35+4üm ama doktoruma hiç danışmadım 😢
Csm Hatice08 ya ben de civasinin yüksek olduğunu bilmiyordum, gebeliğimin başından beri yedim, tabii cok değil de ama yedim yani. Şimdilerde dikkat ediyorum, 28. Haftamdayım 😊 abartmadiktan sonra bir şey olmaz bence
YelizAtilla Hatice08 ben geçen hafta yedim 3 ya da 5 tane benimde canım çekmişti ama şükür bir şey olmadı doktorumda özellikle yeme dediği şeyler arasında yoktu sadece çiğ et pastırma sosis salam ya da bitkisel çaylara dikkat et demişti.