aannepandaa Krizantem_ benm vardı. Çok korkuyordum doğumda artarmı diye. Hamilelikte afedersin 1 meme daha çıktı ama ne doğumda ne sonrasında bir aprı vs yapmadı. Ama tüm hamilelik boyunca kabız olmamaya çalıştım. Bu arada normal doğum yaptım. 2 ıkınmada doğurdum. 10 günlük olduk.
Shzdgn Krizantem_ Mrb malesef hamilelerin ortak sorunu.bende de var ama ilk hamileliğim de 7 ci ayda çıkmıştı yine hamileyim ikinci ye bu sefer en başında başladı birşey kullanmıyorum henüz doktor bir merhem vermişti pekte işe yaramamısti
Mores Krizantem_ doğuma1gün kala oldum. Doğum esnasında sıkıntı olmadı ama doğum sonrası oturamadım resmen dikişle beraber bir hafta. Kadın doğum doktoruna söyledim krem verdi baya hafifletti bende kabız olmamak için hergün kayısı hoşafı içiyorum iyi geliyor.
TheBaby Krizantem_ Evet baktı meme kısmına. Kiminin dış kiminin iç oluyor. Tedavi şeklide ona göre değişiuor. Benimki dıştı ve inci büyüklüğündeydi. Şırınga ile hemen boşaltabilirim anında geçer dedi. Yada krem yazarım 3-4 gün sürer dedi. Sıcak suya oturma erken gebeliği tetikler. Sadece duşu tut o kısma banyoda dedi. Ben kremi seçtim. Zaten 3 gün sonra patladı. Hafif hafif kanayarak küçüldü. Ama doktorda söylemişti patlasada orda içi boş bi meme kalacak minik diye. Aynende kaldı. Yani kadın doğumun işi değil bu. Oraya bakılması şart
Krizantem_ Mores Tesekkur ederim. Bende doktoruma soyliyim haftaya randevum var kabızlığım geçti ama hala gecmedi
Sermec27 Krizantem_ benimki baya ileri boyuttaydı pıhtı oluşmuştu artık dün amelıyat oldum olmak zorunda kaldım lazerle 29+2 haftalık hamıleyım
Sermec27 Krizantem_ benim gebelikten önce vardı ama o zaman cok minik ti ama artık baya büyüdü pıhtı atmış hatta az daha geciksek kangren olmaya dogru gidiyormuş mecbur ameliyat oldum su an hastanede yatıyorum
Krizantem_ Sermec27 Kangren de mı oluyormuş ilk defa duydum tam zamanında ameliyat olmuşsunuz çok geçmiş olsun tekrar.. 🙏
Sermec27 Krizantem_ benimki 4 aşamaya gecmiş artık yani en son evre normalde gebelikte ameliyat en son care dediler ben o en son careye gelmişim
asyahumam Benim yeni çıktı kızlar acı ve baharatlı çok tetikliyor ben iki gündür bıraktım onları yemeyi , fucidin vardı onu sürüyorum böyle doğal yolla geçer mi acaba yeni hemoroid? Kabız olmamaya çalışıyorum geçmezse doktora gideceğim mecbur 😐