Kbratoru15 24 haftalık hamileyim kızlar 2 gündür özel bölgemde ağrı hissediyorum bacağımı açıp kapatırken oturup kalkarken neden olabilir acaba bilen var mı?
Kamile71 Kbratoru15 bende bunu soracaktım ya bende 23 haftaligim üç dört gündür geçmeyen kalçaya popo ve vajina bölgesinde kemiklerde sızlama oluyo bu çatı ağrısımi onuda bilmiyorum ağır ev işi yaptım ayakta çok durdum yoksa ondanmi oldu bı bilgisi olan yazabilirmi
Oozgn Kbratoru15 bende 21+3 üm aynı o şekilde bu gidişimde söyleyeceğim sanki adet gelecekmis gibi ve kenar kemikleri ağrıyor
Milenka Kamile71 benimde sol kalcama bıçak saplar gibi bir ağrı var. Bel fıtığım vardı ama kilo aldıkça onun etkisi olduğunu düşünüyorum ben.
Kamile71 Milenka o ağrı bende 12 13. Haftalarda oldu yataktan kalkamıyorum magnezyum verdi doktor hemen geçti, ama bu bendeki ağrı tam bacak arası vajina bölgesinde sanki çatı ağrısı gibi hiç gecmiyo ya
Kamile71 Oozgn sizinkidemi çatı kemiği ağrısı gibi böyle oturulmuyo tam o bölgedeki kemikler çok sizliyo sanki altımı usutmusum gibi ama tam emin olamadim
ecemp161013 Kbratoru15 benimde öyleydi normal dediler detaylıca rahim ağzı 5 mm ile acil serklaj oldum şuan yok o agri 30lu haftalarda önce pek normal değil lütfen bi baktığın insallah sizin doğal ağrılardandir
Oozgn Kamile71 aynen öyle henüz hamileliğin yarisindayiz korktum oturup kalkarken acıyor detaylıda bebeğin eşi çok aşağıda demişti 8mm ölçüldü onunla alakası olabilir mi bilmiyorum
Kamile71 Oozgn Bana detaylıda doktor hicbisey demedi üstünkörü baktı , Ağrı’da hiç gecmiyo doktora gideceğim mecburen