Dtinc Ozlemms35 bebek dönüyo olabilir, bende aynı şeyleri yaşıyorum kuyruk sokumundan bacağıma vuruyor ağrı topallıyorum, dr ağrının nedeninin bebeğin dönmesi olduğunu söyledi
Buketkucuk Ozlemms35 bacak ağrınız varsa magnezyum eksiğiniz olabilir doktorunuza danışın takviye verir🤗
Sevilay_47 Ozlemms35 benim de aynı 33 haftanınindeym cok normalmiş daha cok olacak doğuma kasar demişti doktorum
icimdekikelebek NesssE 34 haftalık benimde romatizma gibi ağrılarım oluyor diz kapağımda ama uykuda oluyor gün içinde olmuyor sızlamasına uyanıyorum biraz oturunca geçiyor
Abece Kalsiyum ve magnezyum kullaniyor musun ? Onlar vücutta azaldikca da oluyor ağrılar doktorum bana takviye vermişti bazen yuruyemicek duruma geliyordum.
icimdekikelebek NesssE ben doktoruma sorduğumda magnezyum eksikliği falansa ilaç yazar diye kramp kasılma oluyor mu diye sordu öyle bir şey yok sadece sızlıyor ilaç bile yazmadı☺️ bu haftada hala sadece Demir ve vitamin kullanıyorum ek bir ilaç kullanmıyorum
Ege___Han Ben 30 ncu haftamdayım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok gergin ve çok ağrıyo magnezyum kullandığım halde böyleyse kullanmasam hiç yürüyemem heralde😅😅
Sevinc24 icimdekikelebek ben vitamin omega3 bir de kan hapı kullanıyorum doktor kullan mutlaka son haftalar önemli diyor çok ağrım yok çok şükür 34 teyim tabi kalkarken yatarken zorlanma oluyor he bir de çok ayakta kalırsam sırt ağrısı oluyor çok yormuyorum kendimi fark ediyor çünkü çok hareketli olursam
icimdekikelebek Sevinc24 tahlillerde kan değerlerim iyi çıkmış vermedi omega 3 de magnezyum vs bilmiyorum hiç bir şey vermiyorlar onlar kan tahlilim de görünüyor mu onu da bilmiyorum 🤷🏼♀️
Sevinc24 icimdekikelebek maden suyu içiyorum her gün bi tane doktor vermemişti bana magnezyum vitaminde var demişti iyi geliyor diyorlar
icimdekikelebek Sevinc24 onu ben de duydum ama çok sık da içmedim ayda bir belki evet o vitaminin içinde çok var zaten hamile olduğumuz için sağlıklı şeylerle besleniyoruz yani ben hamile değilken daha kötü besleniyordum şahsen 😂