deletedmom204 Kizlar goruyorum ki herkesin bi derdi bi skintisi var kiminin sagligiyla bebegin sagligiyla kiminin ailesiyle. Kimi dogumdan korkuyorr bende diyorum ki burdaa derdi olan herkesee sadece derdi olanada degil herkesin bebegini kucagina sag salim saglikli almasi icin dua edelim bu post dua postu olsun .. Birer ayetel kursi okuyalim. Sen birine dua ederken meleklerde sana dua edermiss. ❤❤ simdiden herkese hayirli dogumlar hayirli hamilelikler rabbim hepimizin bebegini korusun heep mutlu olun saglicakla kalinn 🚼🚼💕💕
Maliefem deletedmom204 valla ben Doğum yaptığım gündem her her gece hamilelere dua etmeye başladım allahım bi avazda kurtar kimsenin kucağını boş bırakma diye o sancıyı çektim ya aklıma hep buradakiler gelio
Melike464860 deletedmom204 okudum rabbim evlatlarimizi hayırla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. .
Bitanesi deletedmom204 maşallah ne güzel bir düşünce herkes temiz ağızla dua ederse kabul olur Muş ki bu zamanda en temiz ağız muslümanın müslümana duasıymış 🤗 Allah herkesin gönlüne göre Versin inşallah. Gönlümüzde ne varsa hayırlısıyla olsun🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Maliefem deletedmom204 AYNen öyle kucağı almayı bırak o çıkınca bi anda sancı mancı gidiyor gözüyün önü açılıo🤗
EmineBurcuTfekiSar Okudum. Rabbim kabul etsin. Tüm hamilelerin evlatlarını vakti gelince sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Yüce Allah’ım. Nerde evlat hasreti çeken varsa Rabbim onlara da tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Birbirimizi dua etmek gerçekten çok güzel bir fikir. İnsanın başkası için ettiği dua kendisi için ettiği duadan daha makbuldür derler.
Anne44 Allah hepimize ve evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah. Eşlerimiz, ailelerimiz ve evlatlarımızla sağlıklı huzurlu bir ömür geçirelim. Tüm annelerimizin doğumu sıkıntısız geçsin inşallah🤗🤗
Yarendeniz Okudum Rabbim bütün hamilelern bebişleri sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah 🙏🏻