Egencer_ Doğumda özel ebe gerekli mi sizce? Tutmayı düşünüyor musunuz? Ya da doğumda özel ebe tutup iyi ki tutmuşum diyen var mı?
kucuktosbik27 Egencer_ ben doğum eğitimi aldım eperki istanbulda olsaydım özel olarak tutacaktım kendisinede söyledim zaten normal doğuma sayesinde çok pozitif baktım keşke aynı şehirde olsaydkkta hem o süreci hemde sonrasında emzirme bebişe ilk banyo yaptırma vs hepsinde yanımda olsaydı okadar güven veriyorki ebe ve eşimden başkasını istemezdim yanımda
[silindi] Egencer_ Kesinlikle tutmalısınız çok yardımcı oluyor. Ben anlaştım şuan inşAllah normal doğum olur ve ebemle geçiririm bu süreci.
SIL1 Egencer_ ben tutmayı düşünüyorum ilk gebelik çok korkuyodum ebeyle konuşup yanım da olacağını bilmek beni çok rahatlattı ki ben normal doğum istiyorum dikişsiz doğurtmuş hep yaptığı masajlarla perine masajı yapacak evde olcak 8 cm yada 7 cm ye kadar açılma olana kadar evde olcam hastane ortamı beni gerdiği için hastanem de yakın zaten sonra direk gecicem allah nasip ederse . Test dönen bebekleri bile çevirip normal doğurtmuş sen doguramazsın sezeryan olmak zorundasın diyen gebelere bile normal kesisiz doğurtmuş çok sakinleştirici bir yapısı konuşması var. İki gün doğuramasan da sen doğurana kadar yanın da olcam hiç bırakmıyorum hastalarımı dedi ve ben birkaç hastasıyla konuştum bana da zaten arkadaşım önermişti ve iyi ki tanıdım bence çok önemliymiş insanı yönlendiren rahatlatan güven veren bir ebenin olması .
Elif5361 Egencer_ Benim ablam tuttu acayip memnundu sancı odasında çok yardımı olmuş kimseyi almadıkları için şimdi nasipse ben düşünüyorum 🥰🤲🏻Sağlıkla gelsinler
paradiseeeeee [silindi] ne kadar anlaştınız acaba ben ebeayşe var ınsagram da çok başarılı kadın ama pahalıdır herhalde herşeyiyle ilgileniyor ilk banyo emzirme danışmanlık doğumda yanında çok güzel bişi
halaycibasi SIL1 peki kaçıncı haftadan itibaren ilgilenmeye başlıyor canım. Anlaşmak için belli bir haftası var mı?
SIL1 halaycibasi 30. Haftanda tanışma oluyo ama detayları her hasta için degısıyo olabilir. Kendisine yazarsanız daha iyi bilgi alırsınız
Ayten25- Egencer_ ben doula aybüke aktaş ile çalışıyorum haftada 1 gün görüntülü görüşmem oluyor 8 haftalıktan beri beraberiz ve çok memnunum aklıma takılan ne olursa hemen bilgilendirip aydınlatıyor şiddetle tavsiye ederim 😊🙏🏼 inst sayfası var aybukeakkas bir konuşun isterseniz
Ayten25- Egencer_ sayfasından direk yazın isterseniz fiyat ile ilgilide bilgi alın doula,nefes egitmeni,ebe,doğum hazırlık eğitmenliği gibi branşları var seanslarla ilgili direk Aybüke hanımdan bilgi almanız sizin için daha iyi olur 😊🙏🏼
Ayten25- Kemalinannesi ben izmirdeyim Aybüke hanım Bursada şuan pandemiden ama normalde oda izmirde okuyo benim doğumumda yanımda olucak zaten 😊