Burciin09 Kızımla 31. Haftadan selam 🙋🏻♀️ bel ve sırt ağrıları, karında sertleşme, mide yanmaları ve nefes darlığı dışında çok şükür iyiyim 😉 daha yıkama ütüleme işine girmedim çantamda hazır değil 🙈
Tugba97 SemaIrem evet gaviscon kullanıyorum sabah öğle akşam olarak ama hiç işe yaramadı anlık rahatlama sağlıyor sadece 😒
yesilmavi Tugba97 Bende yanmadan çok çektim doktora her gittiğimde hap istiyordum midem için önceki haftalarda vermedi 31. Haftada hap verdi bir tane içtim iki gündür rahatım. Gaviskon ve rennie şurup hiç hafifletmedi beni 😞
RH38 Mavi21 kalkmakta yürümekte zorlaniyorum bende doktora gittinizmi benim bebek dönmüs aceba o mu baski yapiyor diye dusunuyorum
Ozge5500 SemaIrem 30+5 cok şükür saglik durumumz iyi ama kasılma ve kasık ağrısı cok oluyor doktora sordum nst ye girmen lazm dedi😔
Tugba97 yesilmavi beni de aynı şekilde bir işe yaramadı bende haftaya kontrole gideceğim doktoruma söyleyeceğim belki bana da hap verir 🥴
Gmommysboy SemaIrem tam 30 haftam..35 olunca hadi doğurayım moduna geçicem inş😌heyencanlı sabırsız ve meraklıyım..eşyalarını yıkayacagım güneş çıksın da kolay mutlu havada kurusunlar diye hava gözlüyorum..ve zaman asla geçmiyor sanki..bel sırt ağrısı yaşamıyorum zaten gözüm dönünce hunharca temizlik yapıyorum,mide hanması 26haftada başladığı gibi bitti şeker takip diyetindeyim diye sanırım beslenmem yüzünden midem yanmıyor..benm niye şikayetim yok😅26haftada daha hantal hissdiyordum..sadece karnımda tak tuk ses gelio iki gündür anlamıyorum
Elifaltun SemaIrem 30+2 bel agrisi mide yabmasi gibi sorunlar var…iyice agirlasmis hissediyorum kendimi zaman cabuk gecsede şu haziran gelse artik kizima kavussam diye bekliyorum 🥰
Busra3509 SemaIrem bel agrısıııı 🥴🥴 Çok siddetli bel agrım var. Arada bas agrısı da oluyor. Ve akıntı problemi hic kesilmedi. Usandım artk. Bunlarn dısında sıkıntım yok. Elhamdülillah yinede. Sabırsızlıkla kızıma kavusmayı bekliyorum 🌸
G-123 30+4 😇 çok şükür mide yanması yaşamıyorum ne zaman hamur işi tarzı bişey yesem ozaman yanma oldu yediklerimiz etkiliyor sanirim ayakta kalınca sırt ağrısı oluyor ama genel olarak iyiyiz inslalah hepimizin sağlıkla gelir bebişleri 🤗❣️ nts ye ne zaman baglicaklar acaba bide çatı muayenesi ne zaman olcak onları merak ediyorum kontrolüm 32. Haftada bakalım merakla bekliyorum
momsboys SemaIrem börek yaptım yufkadan peynir patates kıymalı tuzlu kurabiye yaptım mozaik pasta elmalı kurabiye sulu köfte için köfteler ve normal köfte hazırladım birazda havuclu kek koydum😅
ElifLeyla SemaIrem 30 haftalık oldu heyecan stres var bugün kızım iki yaşına girdi oğlumda gelecek inşallah acaba ikisine de yetişebilir miyim diye düşünüyorum 🤔 bu aralar bel ağrısı arttı ve akşam yemeklerinden sonradan çok rahatsız oluyorum 😒 ağırlaştılar yoruluyorum
Kbrarz SemaIrem 31+3olduk bizde bel sirt agrilarim nefes daralmasi ve mide yanmam harici iyi gidiyormu denir bilmem ama yinede sukur🙏🏻😊
Mugesahra33 SemaIrem valla benim ikinci hamılelğim,32.haftaya gırcem ptesı inşallah,cok ağırlasmıs hıssedıyorum,hastane cantamı haZırladım🥰evde perde falan yıkıycam,beşiği tekrar kurdurcam eşime bu ay sonu
Nihank Ben hastane cantası için geçmi kaldım acaba 🙈 ya bu korona yuzunden biraz psikolojım bozuldu sanırım surekli yatmak modundayım evde bi üşengeçlik ki sormayın 😊 az güneş açsa bende bağlayacağım 🌺