Melisacaaglar Hamilelikte kabızlıkla nasıl başa çıkıyorsunuz ? devamlı sıvı tüketmeme rağmen ben baş edemedim başka var mı öneri
Pey Melisacaaglar ben düzenli evde kendi yaptığımız kefirden içiyorum, gaz sıkışması ve kabızlığa çok iyi geliyor. Eğer o geçirmiyorsa 2 adet kuru kayısı geceden suda bekletiyorum aç karna suyunu sonra kayısı yiyorum oda iyi oluyor. :)
nzlm45 Melisacaaglar her sabah aç karna Bi kaşık hakiki zeytinyağı üstüne su, çok midemi bulandırıyor ama işe yarıyor
Betfer Melisacaaglar kuru kayısıya su koyup biraz bekleyip hem suyunu hem kayısıyı yiyince hemen kabızlıj geçiyor bende
kelebegimm07 Melisacaaglar Kuru incir ve kuru kayısı gece yatmadan önce ve sabah yedikten sonra ise yarıyor ☺️
Melisacaaglar Pey benimde aklıma kayısı geldi direk eşimi yolladım almaya acaba kayısı çayı var hazır paketli olanlar onların zararı var mıdır bi bardak içsem
Melisacaaglar nzlm45 progestandan dolayı bulantılarım bi türlü dinmek bilmedi zeytinyağını da deniyeyim bi
Mucizem4111 Melisacaaglar onda sinameki var oda düşüge sebep olabilir içmeseniz daha iyi olur . Bende önceden çok içerdim öyle bitki çaylarını öğrendiğimden beri ağzıma sürmüyorum ne olur ne olmaz diye
Pey Melisacaaglar kayısı çayı tavsiye edilmiyor hazır olanlar çünkü onların içerisinde metabolizmayı hızlandırıcı başka bitki özleri var onlar bebek için iyi değil.
nzlm45 Melisacaaglar dene mutlaka işe yarıyor, üç gün neler ettim çıkamadım, onu içtim yarım saate bağırdsğımı yımuşattı
ada94 Melisacaaglar geceden iki kayısıyı suyun içine atın bekletin sabah aç karnına icin işe yaracayacaktır