benaslindayohum Farrida o zamn hic bulasma mumkunse yemege bile gunde en fazla 2 saat oturup ayakta duruyorumdur fazlasi yok dikkt et kendine
civciv1520 Ağır iş yapamiyorum günlük işimi yapıyorum yemeğimi , dik süpürgeyle de süpürüyorum dinlene dinlene . Camlarla mutfak dolaplarını eşimle birlikte silcem.
Elif95Kuzey Farrida sürekliiiiiiiii 😂😂😂 bak mesela birazdan yine evi süpüreceğim sileceğim dağ gibi ütüm var yazlık kuşluk var 2 güne bir evi temizliyorum hemen hemen haftada bir de dip köşe. He bel ağrısından ölüyorum sonra yürüyemiyorum hatta hem gebelik hemde bel fıtığım bel düzleşmem ve omurgamda 11 senelik 2 kırığım var ama yapıyorum duramam ki ben yapmasam kim yapacak
Melekaksuu Farrida ilac kullanamıyoruz zaten c ve d vitamini almamı soyledi bide ateşim olursa parol onun dışında meyve sebze
Elif95Kuzey Farrida aminnn cümlemizin ama riski olmayan her gebe yapabilir risk varsa Kılını kıpırdatmamak en doğrusu dünya yanmıyor ev pis olunca sonuçta Allah hepimize kolay sağlıklı Doğum nasip etsin
HavvaMerve Farrida Ki içim içimi yiyor ya ama yapacak bir durum yok eşimde bende aşırı tititiziz 🤦🏻♀️ O yapıyor hafta sonları evde olursa yada yardımcı alıyorum mecburen🤷🏻♀️
gulin-35 Farrida yapıyorum zorlamadan gunluk ıslerımı boya buyuk temızlık ıcınde kurbana yakın ınsallh
Semashbl zeyzey87 Keşke yapmasaydınız çünkü bu enerji aslında doğumda kullanmanız içindi siz temizlikte kullanmışsınız 🤷
zeyzey87 Semashbl 3.gebeliğim açılma hızlansın diye dinlene dinlene yaptım zaten eve misafir kabul etmiycem dediğim gibi tamamen açılmaya destek bi temizlikti🥰