Sukran53 Ayrintili usg sonucunda kordonun 1tur bebek boynunda dolanmis oldugu yaziyor.. Basina gelen var mi ? korkuyorum rabbime emanet ettim melegimi sag salim kavusmak nasip olur insallah 🙏
Hnfth Sukran53 kaç haftalık canm benmde 36da dolanmış demişti doktorum bi tur 38+2de gittiğimde geri düzelmişti yani dün gittiğimde hareketlerini takip et bişe olmaz Allah’ın izniyle 🙏🏻
Sukran53 Hnfth 21.haftadaydim ayrintili cekildigi zaman suan 23.haftadayim ptesi kontrolum vardi hersey guzel dedi dr ama ara ara aklima takiliyor.. ayrinti haricinde boyle bisey soylenmemsti.. gerci ogunde soylenmedi sonuc kagidi okudugumda gordum
Hnfth Sukran53 yeri çok var daha onun bişe olmaz canm Canını sıkma sürekli değişir şekli sen hareketlerini takip et yinede 💕💕💕
Sukran53 Hnfth cok sukur tekmelerini hissediyorum ara ara takiliyor kafama acaba mi diye.. cok uzun zaman sonra rabbm nasip etti mucizesini insallah kavusmayida nasip eder
Hnfth Sukran53 inşallah sağ Salim alırız kucaklarımıza canmmm hamileliğinizi en güzel şekilde yaşayın kafanıza takmayın en ufak bişeyi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🐣🐣🐣🐣😇
Esmmaa Detaylı ultrasonda benimde boynundaydı 2 hafta sonra düzeldi canım. Yeri bol olduğu için oynayabiliyorlar rahatça demişti doktorum. Kendisi çıkartır demişti ve çıkarttı👼🌸 korkma bende çok endişeliydim
Sukran53 Esmmaa insallah cikarmis olur ptesi gunu dr bisey demedi boynundaki kordonla ilgili gayet guzel bi problem yok dedi.. umarim hersey yolunda gider
Sukran53 Hnfth insallah insallahhh... boyle bir guzellik yok nasip eden rabbime sonsuz sukurler olsun