Papattyyaa Tugcetatli annesi onu yer teyzesiii😋 sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum. Çok teşekkür 🙏❤️
Sadece_anne Papattyyaa Canim bebeğin sekli bile net degil benimde suan o haftalarda kendime bile tahmin yapmıyorum inanki
Bsra1111111 Hsakarya ya dokuz haftalikmi ben 6 haftalikkken gittim dahada gitmedim gitmem gerekiyormu ay sonu gidicem 12 hftalik oluyoruz
Hsakarya Asella bende de kız olacak hissi var ama sola yatınca erkek olur gibi yorumlar okudum kafa karıştı 😀
Bsra1111111 Asella fasulye kiz benimde böyle masllah erkek diyorlar bakalım nemzan hastaneye gidiceksin
Asella Bsra1111111 hala karar vermedim bayramdan öncemi gitsem sonramı diye ama eşimde bayramdan sonra gidelim diyor🙈😇
Hsakarya Bsra1111111 kuzum doktorumuz 15 günde bir çağırıyor kontrole bazı doktorlar ayda bir çağırıyormuş. Doktor görmek istediği tarihi muayenede söylüyor zaten
Hsakarya Bsra1111111 evet kuzum özele gidiyorum hastalık var devleti düşünmedim imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim daha özenli oluyorlar
Asella mrsflowers bende cok anlamıyorum açıkcası ama sagdan soldan duydugum kadarıyla işte 🙈🙈daha çok küçük ama kıza benziyor kese yuvarlak gibi canm ve kalp atşları çok yüksek🙈maşallah😇
Bsra1111111 Hsakarya ya evet başlayacağım ins. Muane 150 tl makul bence başka yere sordum 300 dedi istanbulda oturuyorum
mrsflowers Asella haftaya 12haftalık olcaz inşallah allah verirse cinsiyet az çok belli olur heralde yaa🥰 saol canım doktorumuzda 6+2 ye göre maşallah çok güçlü bi kalbi var demişti 🥰