elifkrc Genital bölgem, kasıklarım ve basenlerimin iç kısmı ağrıyo neden olur acaba benim gibi ağrı çeken var mı oturup kalkarken 10 dakika düşünüyorum
RH38 elifkrc bende de var cnm bacak aralari vajina yürüyemiyorum bile topaliyorum tutuna tutuna o derece agrim var bebegin basi asagida o mu baski yapiyor diye dusunuyorum 31 haftaligim sen kacinci haftadasin
elifkrc RH38 ben 37. Haftadayım ama bu bebeğin başının aşağıda olması gibi değil etim acıyo bi yere çarpmışım gibi hamlamışım gibi
Cidemkisa elifkrc o bende de var canım pzt si kontrolde sordum normal dedi bebek baskı yapio ve buyuyo dedi bide ben bu gebeligimde çok yurumedigim için hamlikta var
elifkrc Cidemkisa bu ağrılarından önce eve girmiyodum girsem de ev işi yapmaktan oturmuyodum ama son 15-20 gündür kalkamıyorum hareketli bi hamilelik geçirdim aslında
Cidemkisa elifkrc o zaman demekki hamlikla da alakası yok doktorda bana normal deyince bilemedim aynı ağrı seninle bidahaki ne yine sorucam bakalım ne dicek ya da sen ogrenirsen sebep bana da iletirsn cnm