141144 Zoferi doğurana kadar kullanan var mı 32 hafta olduk biz hala kullanıyorum korkuyorum bebeğe bi yan etkisi olur mu kullananlar yazsın lütfen
Eligulu 141144 bende kullanıyorum zararı ve yan etkisi yok diyorlar ama bende tedirginlik ve dualarla içiyorum
MuazzezNaz 141144 canım 37+4 haftalığım bende yaklaşık 2aydır kullanıyorum mecburen.çok şükür bir sıkıntımız yok.perşembe doğum var ilacım salı bitiyor bir gün için almak istemiyorum ama ne yapcam diye düşünüyorum serum taktırırım sanırım doktora sorup çünkü içsem bile kusuyorum 1kere içmesem mahvolurum.
Edanue 141144 Ben 7. Haftada başladım 12 haftalıkken doktorum artık kesmen gerekli yoksa bebeğe tansiyon yapar zarar verir dedi
Fabulas 141144 bende 38.haftamdayım sürekli hiç içmedim ama bu hafta 2 tane içmek durumunda kaldım yoksa geceler haram oldu mide yanması ekşimesi bulantısı falan..
Sonfeyz 141144 onzyd zofer muafili ve doktorum verdi ben de çekinerek aliyordum. Sordum bebege yan etkisi olur mu diye…Bir sorun olmaz dedi insallah olmaz. Her sabah malesef çıkarıyorum sonra alıyorum ilaci almasam olmuyor bir iki denedim hicbir sey yiyemiyorum.
Buketkucuk 141144 ben 16.haftama kadar kullandım bir sorun yaşamadım, bulantı sorunum devam etseydi kullanmaya da devam ederdim muhtemelen çünkü o ilaçsız yapamıyordum ama Rabbimin yardımıyla iyileştim şükür ki. Bence sorun etmeyin inşallah bir sorun olmaz 🙏🏼
Cicekler MuazzezNaz evet gece 2 prilam gündüz 1 zofer bulantılarım zorluyor çünkü üstüne birde çalışıyorum mecburen
MuazzezNaz Cicekler allah yardımcınız olsun.kaç haftalıksınız? Bide bu şekil etkili oluyor mu bulanmıyor mu mideniz hiç? Tabi benim işin artık çok geç 5gün sonra doğumum😌
Cicekler MuazzezNaz 24+4 haftalığım böyle kullanmama rağmen bulantım var hala tabiki ama kusmuyorum bazı günler kusmalarımı hafta da 2 3 e düşürdü