bigunanneolucak Perşembe günü çatlama iğnesi oldum. Gecen ayda olmuştum asırı ağrım ve sancım olmuştu. Bu sefer olmadı. İlk yapıldığı gün ağrım oldu sancı batma gibi ama suan hiç sancı ağrı yok normal mi ? Çatlama olmadı mı acaba
Meless bigunanneolucak olmuştur canım iki yumurtalıkta farklı bir ay biri diğer ay biri yumurtlar. Ağrıyan zamanda kist varsa o yüzden ağrı çekmişsinizdir
Minik95 bigunanneolucak benim bu ilk ayim ve asiri agrim var yuruyemiyorum bile dusun catladimi yoksa catlamadimi hic bir fikrim Yok
bigunanneolucak Meless hayır canım kistim yok. Gecen ayda yumurtalarım çatlamıştı. İki tarafta da yumurtam vardı
bigunanneolucak Minik95 geçen ayda bende öyleydim. Çatlamıştı ama gebelik olmadı. Bu ayda ağrım sancım yok anlayamıyorum inşallah çatlamıştır
Minik95 bigunanneolucak normal mi Yani bu ben hastaneye gitmeyi dusunuyordum bu agriyla Nasil iliski olur ki
vuslatim34 Minik95 canım benimde öyleydi ilişkiyi yarıda bırakmıştık hatta agrıdan ölüyordum neredeyse. Doktorum çatlayan yumurta agrı yapar demişti. Birde iğne hormonlu olduğu için iki katı agrı yapıyor
Minik95 bigunanneolucak anladim canim senin ikinci denemen mi herkes Ayni etkiyi yasamiyor galiba Cok sey okudum
bigunanneolucak Minik95 bende dedim acaba ilk defa kullandığım için mi gecen ay cok sancım ağrım oldu bu ay ikinci kullanışım diye mi etkisi az oldu bilmiyorum canım