Biranne2 Kızlar Trendyol lc Waikiki bölümünden ürünleri seçtim ne seçtiysem tükendi başka nereleri önerirsiniz kızıma alışveriş yapmam lazım
metehaninannesiii Biranne2 lcw kendi sitesinden baktınız mı ben genelde civil e bebek lcw defacto kotondan aliyorum
Alyamm_ Biranne2 Kendi sitesinden almayı deneyebilirsiniz. E bebek te indirim vardı bitmiş olabilir ama isterseniz yine bi bakabilirsiniz.
BegumIscanTunc Biranne2 canım H&M İnternet sayfasına bak hep çoklu paketler hemde çok güzel ben baya aldım memnunum inşallah kullanmakta nasip olsun fiyatlarda uygun
mjora Biranne2 cigit diye bi marka var ürünleri çok güzel yıkadım ütüledim hiç yıkanmamış gibi tavsiye ederim. H&m in kumaşları da çok güzel ama indirimleri yakalamak lazım.
Biranne2 metehaninannesiii baktım canım orda da tükenmiş istediklerim o kadar beğenmiştim 😞 ama hiç civil ve kotona bakmadım internetten sipariş edicem önerir misin
metehaninannesiii Leylaalin tulum almistim daha yıkamadım ama kalitesi güzel yengem genellikle kotondan alıyor bozulma olmadi
Biranne2 mjora hm ye bayılıyorum ama evet indirimsiz ürünler çok pahalı kendime alıyorum sürekli giyiliyor ama çocuk büyüyor ya o yüzden içim gidiyor 😅
mjora Biranne2 evet ya özellikle bir yaşından önce sanki bir iki kere giyecekmiş gibi geliyo insana ben de hep indirimde alıyorum o yüzden 😅
Polats Biranne2 B&g store normalde pahali bir bebek markasi fakat sitesinde eger bedeni varsa normal fiyatlara biseyler bulabilirsiniz . Panco markası da ayni şekilde ben ürünlerini seviyorum cabuk deforme olmuyor