Merve_Sa Kızlar hastane çantası hazırlarken kıyafetler poşetleniyor sanırım o poşetleri nerden temin edebilirim?
masalsmomm Merve_Sa genelde koroplast markasının kilitli posetlerini yapıyolar ama ben tremdyolda valiz düzenleyici var onlardan alcam 6 lı boy boy canta gibi onlarla ayrı ayrı koyup yerlestirmek hem sık gösteriyo hem kolaylık olıyor
Esin25 Merve_Sa ben migrosdan aldım krolplast marka 14 adet vardı çift kilitli 11 tl gbi fiytı var ben bebeğin takmlarnı battnyelerni koydum çok prtk temiz oldu
metehaninannesiii Esra_80 her markette var canım şokta var mesela ama daha iyi kaliteli istersen migros vs oralara bak ordan koroplast markasının vardır şokta olan tuttaze markası ama kalitesi iyi bence
mjora Kilitli buzdolabı poşeti boyutları da var büyük olanlardan alın bence. Marketlerin hepsinde var ben ikeadan almıştım 6lt ve 4 lt aynı kutudaydı çok işime yaradı
Senmerve Merve_Sa bence çeyiz poşetleride kıllanılabilir orta boyları battaniye paketlemek için falan
Nuraygokce bende kilitli alacaktım ama evde jelatin poşetlerim vardı onlara koydum onada olur dimi kızlar🙄 ayrı ayrı koydum kıyafetleri
Esin25 Nuraygokce olur tabi ne güzel değerlendirmişsin 😁 üstünede yazı yaz keçeli kalın kalemle benm aldıgımın üstüne yaız yazma yeri vardı bebeğin ilk kıyfti heöşireye verlcek yedekler vs yazmıştm