Tugcetatli Kizlar merhaba bugun 12 haftalik olduk fakat 2 haftadir gece kusmalari asiri reflu yasiyorum ve uykularim bolunuyor kusmadan uyuyamaz hale geldim sanki midemde fazla asit varda onu cikariyormusum gibi geliyor yasayan var mi nasil basa ciktiniz?
Tugcetatli ebrr1048 bulatim yok aalinda yatar posizyona gecinde o asit surekli bogazimda agzimda oyle olunca kosup kusuyorum prilam etkili oluyor mu gercekten
ozlemak42 Tugcetatli ben zoferde care buldum bulantı ve kusmalara prilam aşırı uyku ve halsızlık yapti metpamid de iyiydi ama parası onemli değil yeterki bitsin diyorsan kesinlikle zofer tavsiyem tabi sunuda bilmelisin reflü de pek bulantı ilaci faydalı olmuyor en güzeli başını yuksek tutman asitli yiyeceklerden uzak durman
ozlemak42 Tugcetatli benimde reflüm var yemek yiyip yatinca kusmaya başlıyorum doktor başımın altını yuksek tutmami soyledi ve yemek yedikten en az 2 saat sonra uzanmam gerektiğini söyledi
Tugcetatli ozlemak42 ahh iki yastikla yatiyorum hic sorma ama ne kadar olursa olsun uyuyamiyorum kusmadan cok tesekkur ederim hemen denicem soyledigin ilaci yeterki gecsin bulanti yok zaten olay fazla asit
ozlemak42 Tugcetatli biliyorum canım onu bir anda geliyor ve tutamiyorsun ben hem migren hem reflü sorunu yaşıyorum migrende karanlık odada yatip uyumam lazim ama reflü izin vermiyor yattığım an kusmaya basliyordum patlican domates benim en sevdiklerim ne zaman yesem asitle geliyor salçalı yemek yemiyorum artık salataya limon sirke yapmıyorum asitten olabildikce uzak durmaya çalış sende yedikten sonrada yatma bekle inşallah geçer gecmezsede en iyisini doktorun bilir git görün
Tugcetatli ozlemak42 allahim sifa versin vallahi cok zor pazartesi doktorada sorayim bi senin durumun çok daha zormuş çok geçmiş olsun umarım biran önce şifa buluruz