havvaunluaslan Kızlar 16 haftalığız ve bebeğimin hep arkası dönük sürekli uyuyor şekilde her ultrason girişimde başına gelen varmı neler yapmalıyım dönmesi için cinsiyetine filan bakamadık öğrenemedim ya
Tazeanne11111 havvaunluaslan daha erken benimkide hep yüzüstü yatıyordu ama cinsiyetini gösterdi 31 haftalıkken yani geçen hafta yüzünü dönmüştü . Girmeden bir çikolata yemiştim ondan olabilir
BurcuLice havvaunluaslan 36. Haftadayım yüzünü daha göremedim evladımın 😄😄 bir kere yakaladık ondada yarısını eliyle kapatmıştı yüzünü 🤣
Demir06 havvaunluaslan benimde 22 haftalık hep yüzü bana dönük, 50 dk usg de uğraştılar dönmüyor ellerini de yumruk yapıp gözlerinin üzerine koymuş
kadriye25 BurcuLice ne zaman doktor renkli ye geçse hemen elini yüzüne koyuyor yada arkasını dönüyor umudum doğuma 😂🤭
Egemeninannesi1 BurcuLice bizde aynı 31. Haftadayız elimzde bir tane azcık yüzünü gösterdiği ultrason resmi var ondanda ayağı var yüzünn birazında paşanın🤣tam bi resim yakalayamadık hep sırtı dönük
BurcuLice Egemeninannesi1 ben artık doğumdan sonrasını bekliyorum 🤣 her ultrasonda patates gibi kafası gözüküyor yüzü içe dönük minnoşumun sağlıkla doğsunlarda
Senmerve havvaunluaslan ben 15 haftalığım daha yeni öğrendim 15+2 günlğkken öğrendim çikolata yiyebilrisin bebek dönmemeişti dönsğn diye ben elimle yanlarıma bastırdım daha önce bi tanıdımda öğrenememişti 20 haftalıkken çğrenmişti omdada kendisi sallamışlar karnına hafif bastırmışlar illaki döner
ozge8- havvaunluaslan 20 haftamda detaylı ultrasyon da ogrendım ben cinsiyetini cok utangacdı bacaklarını kapatıyordu detaylı ultrasyonum tam 1 saate yakın surmustu
Demir06 havvaunluaslan Erkek, cinsiyet ile ilgili hiç sorun yaşamadık öyle açık bir şekilde popo kısmından alttan gözüküyor ki 😅
ozge8- havvaunluaslan 15 haftalıkken erkek dedi ama belli degil hemen alısverıs yapmayın bıseyler almayın dedi sonra kız oldugunu detaylıda ogrendım
Busrasener43 havvaunluaslan 21 haftaligim bebegim daha yeni gosterdi cinsiyetini dr ,a girmeden önce mutlaka çikolata ye birde meyve suyu iç bende işe yaradı 😇🤣