Fatmanurr42 Merhaba ben gebeliğimin 21.haftasına giricem de içimde kıpırtı şeklinde hissediyorum oğlumu. Acaba dışardan belli olacak şekilde ne zaman hissediliyor? Eşim çok hissetmek istiyor ilk gebeliğim o yüzden merakı var ☺
34_21_23 Fatmanurr42 ben o haftada dışardan görmüştüm hareketini ama eşim bakınca hiç denk getiremedik 😊 sizin vücut yapınızda önemli tabi göbek bölgesinin yapısı yani
Hmsrqw Fatmanurr42 kilonuza bağlı mesela ben aşırı kilolu değilim zayıf da değilim 🙈 ben 27-28 de gördüm zaten bakmak istediğim an hareket etmedi zorla gördüm 🤣
bademsekeri42 Fatmanurr42 Bende şuan 22 deyim hareketlerini çok net hssediyorum sağlam tekmeler atıyo bazen uyumaya çalışırken sıçrıyorum 😄 ama dediğniz gibi dışsrdan görünmüyo daha ama eşiniz elini koysa belki hissedebilir tabi tekme atılan yeri tutturmak lazım 😄 benim eşimde çok merak ediyo her defasında soruyo ama benim göbek bölgem yağlıydı biraz bilmem ne zaman görürüz 🤭
Serpilbb 34_21_23 benimde 21 e giricem bikaç defa dışardan gördüm çok kuvvetli vurmuştu ama babasına gelince hareketleri okadar yavaş oluyor ki ben zor hissediyorum 😂 babası gibi inat olcak heralde yap dedikçe yapmıyor 😂
birprensesvebirprensannesi Fatmanurr42 Gelmek üzere evet.🙏 26 dan sonra zaten hiç durmayacak merak etme annesi gece uykundan bile uyandırabilir tabi hareketli bir bebekse ❣️ Bebekten bebeğe değişiyor hareket durumu
Fatmanurr42 bademsekeri42 Bende içimde tekme kadar sert olmasada kıpırtılarını hissediyorum ama eşim elini koyunca karnıma hissedemiyor daha dışardan belli olmadığı için😃 Bende o da hissetsin istiyorum
Burcuckmk Fatmanurr42 bende ilk 21 de hissettim 26. Haftalarda eşim hissetmeye basladi elini koyunca canim birazda gobek kismi yağlı olanlarda gec farkediliyor
Fatmanurr42 Burcuckmk Ben 16.haftadan sonra hissetmeye başladım bazen bayaa hareketlerini hissediyorum ama eşim elini koyunca hissetmiyor o kıpırtıyı. Benim azcık göbüşüm vardı hamilelik öncesi belkide ondandır o zaman
Tugbademircan 27 haftaligim bu haftaya kadar çok hareket ediyordu hareketleri çok azaldı nadir hissediyorum neden acaba böyle olan var mı
Fatmanurr42 Tugbademircan Çok bir bilgim yok ama şöyle bi tahminim var önceleri bebeğiniz daha ufaktı ya daha rahat hareketler ediyordu şimdi büyüdükce alanı daralıyor hareketleri kısıtlanıyor belki onunla ilgilidr.