Melike-Alya Kızlar e bebekte nevresim takımları baya indirimde alan oldu mu görselde güzel görünüyor ama malı galan nasıl acaba ?
Teacherella1 Melike-Alya kullananlar kaliteli olduğunu söylüyorlar ama ben beğenmedim 2 adet hediye gelmişti dolap uygulamasından sattım. Daha yumuşak bir kumaş arıyorum.
Minnosunannesiii Melike-Alya nevresim bilmiyorum almadım ama bütün eşyalarımı ebebek ten aldım ve çok memnun kaldım
Melike-Alya plakayerli 45 tl ye düşmüş görsel bırakıyorum bakın isterseniz resimde güzel duruyor malını merak ettiğim için yazdım 🥰 https://resimyukle.io/r/dc5ZSt1WxN
Melike-Alya Merinosunannesii sipariş verdim canım gelsin bakalım🥰 bu kadar uygun olunca insan tedirgin oluyor😅
Syma-ma Melike-Alya yorgan yastık kullanılmıyor zaten ilk zamanlar ben kumascidan dokusuna bakarak bir iki çarşaflık kumaş alicam yeterli bence. Kendi yatağında yatınca alırız nevresimi😃
Momylinda Ben. Pembe çiçekli olandan aldım 27 tl ye düşmüştü yuzde yuz pamuk yazıyordu bi tanede özdilekten almıştm ama özdileğin bile bana böyle çok yunuşak değil bence yumuşak olması iyi anlamına gelmiyor pamuk olması iyi