Aysenturnaaa Merhaba hanimlar🌼 doktorum decavit yazmış ben balık yağı da kullanacak miyim dediğimde istediğini alabilirsin dedi kızımda imom OMEGA kullanmıştım yine onu aldım ama kullanımı nasıldı hatırlamıyorum eczacida yazmamış yardımcı olur musunuz
ratatosk Aysenturnaaa günde 1 tane tok olarak verdi dr um bana ama decaviti bıraktırıp imom a geçti. İkisinin birbirine etkisi falan var mı bilmiyorum bi sorun isterseniz aynı anda almakta sakınca var mı diye.
Pelin093 Celibon PurpleTail Momcans bebeklerinizin gelisimi nasil öndemi yada günü gününemi merak ediyorm gelisimede boy kiloyada bi faydasi varmi acaba ? Bende yeni basladm imoma kizim gelisim geriligiyle dogmustu bakalim bu nasil olucak fayda edicekmi bu ilac
ratatosk Aysenturnaaa bilmiyorum ki değerlerimizle alakalı sanırım. Daha öncede kullandıydanız sorun olmaz heralde ben bana bıraktırdığı için söylemek istedim bazen ilaçlar birbiri ile etkileşime girebiliyor ya ne olur ne olmaz diye.
Celibon Aysenturnaaa gece yatmadan önce alınması gerekiyor dedi doktorum. Bulantı ve baş dönmesi yapabiliyormuş. Ben uzun süredir bu şekilde kullanıyorum.
Celibon Pelin093 haftasıyla uyumlu çok şükür. Ben tiksinip balık yiyemediğim için verdi doktorum ama doğumdan sonra değiştireceğim dedi. Vitaminlerin bebek gelişimine %100 etkili olduğunu düşünmüyorum . Sen yine bebek için gerekli olan her şeyi yemeye çalış yetmediği yerde imom iyi gelir İnş.