Bebebebe hanımlar bir haftadır yatıyorum başım ağrıyo kalkıyorum başım ağryo bunaldım artık kafam sürekli kazan gibi hamilelikte sizde bukadar çok baş ağrısı yaşıyor musunuz ? parol içiyorum geçiyo bide yemek yediğim de geçiyo sonra yine başlıyo
Hatice35 Bebebebe benimde çok başım ağrıyor hele özellikle akşam yemeğinden sonra başım patlıyor tansiyonumu ölçüyorum düşük çıkıyor hiç ilaç içmiyorum, yatıyorum ondan sonra geçiyor biraz 😐
Bebebebe hanımlar kimse cevap vermemiş ama bu kadar baş ağrsı hamilelikte normal mi yaşan var mı ? günlerdir başım ağrıyo
Meltem_aras Bebebebe ilk4 ay boyunca en cok baş ağrisindan çektim ağligordm artk agridan nane yağini tavsiye ederim iyi geliyor
Bebebebe Meltem_aras hadi ya normal yani ben de kafama çok takıyorum yemek yiyorum geçiyo gbi oluyo sonra yine başlıyo parol içiyorum geçiyo falan ama hep var gbi kafamda delircem yani deidğinizi denicem inşallah işe yarar
Duygu3437 Bebebebe benim kendimi bildim bileli ağrıyor migrendir dediler çıkmadı sinüzit dediler çıkmadı sürekli baş ağrısı çekiyorum çareyi bunda buldum valla
Bebebebe Hatice35 hamilelere tomografi çekiliyormu baktırayım diyorum artık🤷🏻♀️ bir haftadır sinirlerim bozuldu artık
BrcnTc1506 Son 1 aydır iyice arttı benim baş ağrılarım. Her kontrolde tansiyona bakıyor düşüklüğü de yüksekliği de yapabilirmiş öyle oluyorki saçımı başımı yolasım geliyor uykularım kaçıyor bundan dolayı iyice uyku düzenim bozuldu
Bebebebe BrcnTc1506 benim normalde gece uyuyup sabah kalktığımda geçerdi . şimdi sabah ağrıyla uyanıyorum şimdi enseme ğndi yarım saat önce parol içtğm hafifletti ama başladı yine